LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Let's dance-deltagarnes flirtiga ord om Filip Lamprechts nya bild

05 aug, 2021 
Filip Lamprecht
Filip Lamprechts nya modellbild för QX har väckt en mängd reaktioner.
Nu har proffsdansaren Jasmine Takacs kommenterat bilden och flera andra verkar instämma!
”Så het”, skriver hon.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 24, har genom åren arbetat som modell och med en mamma i rampljuset har han alltid varit igenkänd. Tidigare i år tog han alla med storm när han kammade hem vinsten i Let's dance. Det var en jämn final mot kompisen Anis Don Demina, 28, men tillslut blev det Filip som fick titulera sig som vinnare av Let's dance 2021 med dansaren Linn Hegdal, 25.

Filip var en riktig tittarfavorit från start och han dansade säkert och tryggt vecka för vecka. Han har beskrivit sin resa som det största någonsin. På Instagram tackade han sina följare: ”Det här är helt OVERKLIGT! Tack till er alla som har röstat på oss genom alla dessa veckor, ni har gett mig bland det bästa upplevelserna i mitt liv, och tack till ALLA involverade som gjorde den bäst!”, skrev han då.

Filip Lamprechts tid efter Let's dance – varit på flera resor

Filip har efter Let's dance varit ledig och under sommaren har han synts semestra med flera andra deltagare från Let's dance och familjen.

Annons

Han startade i Järvsö där han befann sig med Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, och Linn Hegdal bland andra. Detta delade Filip med sig av på Instagram.

Till bildspelet skrev Filip: ”Hemma från årets första roadtrip till Järvsö! Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!Nu bär det av mot Oslo för att hälsa på norska släkten! Puss och kram”

Jasmine Takacs ord om Filip Lamprechts bild: ”Så het”

En av proffsdansarna som medverkade i år var Jasmine Takacs som tävlade tillsammans med friidrottaren Michel Tornéus. De tog sig relativt långt i tävlingen och slutade på en fjärde plats.

Som vi många vet skapar Let's dance både minnen och relationer för livet. Många är vänner efter programmet och några par har under årens gång även blivit kära. På Filip Lamprecht senaste bild för QX har många visat sitt stöd, en av de var Jasmine Takacs.

Annons

På bilden kommenterade hon: ”Så het”, hennes danspartner håller klart med då Michel Tornéus kommenterat: ”Katt.”

Och flera verkar instämma med kommentarerna ovan, en följare skriver: ”Wow wow wow” följt av: ”Hur snygg får man vara.”

Även proffsdansaren Tobias Karlsson som tidigare i år dansade tillsammans med Carola Häggkvist har kommenterat: ”Förebild!”

”Du är för bra”, skrev även proffsdansaren Katja Lujan Engelholm som dansade i finalen med Anis.

FOTO: Claudio Bresciani / TT / Jonas Ekströmer/TT

Annons