LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens bild på Filip Lamprecht väcker reaktioner

04 aug, 2021 
Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht
Filip Lamprecht är inte så flitig på sociala medier, men det är hans mamma Kristin Kaspersen.
Nu har hon publicerat en bild på Filip som minst sagt väcker reaktioner!
”Stolt över dig!”, skriver Kristin.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht har många saker gemensamt, förutom att vara mor och son har de båda även vunnit Let's dance. Kristin vann år 2019 tillsammans med Calle Sterner och i år vann faktiskt Filip tillsammans med Linn Hegdal.

Efter Filips medverkan i Let's dance har han synts semestra en hel del och umgåtts med flera andra Let's dance-deltagare. Bland andra Kristina ”Keyyo” Petrushina, Anis Don Demina och sin egen danspartner Linn Hegdal. Filip har även rest tillsammans med sin mamma och lillebror, och det är efter resan Kristin visar upp en ny bild på Filip som väckt reaktioner!

Filip Lamprechts husbilssemester till Norge med familjen

Filip tillsammans med Kristin och lillebror Leon åkte på en husbilssemester. Detta visade han upp på sociala medier, då de skulle åka till Norge.

Till bilden skriver Filip: ”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu! Hoppas ni får en fortsatt fantastisk söndag!”

Annons

Kristin Kaspersens nya bild på Filip Lamprecht väcker reaktioner

Kristin har efter sin husbilssemester och utlandsresa befunnit sig i Järvsö för att umgås med bland andra sin syster Malin Berghagen. Hon har även visat upp hur renoveringen går i Lill-Babs hus, då en köksrenovering pågår just nu.

Till bilden på renoveringen skrev Kristin: ”Stor lycka att få flytta in i köksskåpen igen. Utrymmet i lådorna är fantastiskt och att äntligen ha ett kryddskåp känns så härligt. Den stora kylen kommer passa oss perfekt och den magiska spisen med inbyggd fläkt lyfter verkligen köket. Nu återstår bara att snickaren och målaren ska göra sitt jobb runt omkring. Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande men med modernare touch och så mycket mer smarta lösningar. Jag längtar efter att få samla hela familjen i mammas nya kök. Lite rörigt nu men ändå sån lycka!!! Fortsättning följer!”

Annons

Kristin Kaspersen har nu även publicerat en bild på Filip Lamprecht där hon beskriver sin stora stolthet.

”Stort och varmt hjärta. Stort och smittande leende. Stolt över dig!”, skriver Kristin.

Flera instämmer med Kristin, bland andra Pernilla Wahlgren som kommenterar: ”Sååå fin!!!”.

En annan skriver: ”Alltså din son…Han är Såå otroligt vacker ..Men iof inte så konstigt med en så vacker mamma.”

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons