LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför visar Penny Parnevik upp barnen på sociala medier

19 aug, 2021 
Lovisa Ström
Penny Parnevik
Diskussionen kring ifall det är rätt att visa upp sina barn på sociala medier eller inte är väldigt hett just nu. Nu berättar Penny Parnevik varför hon har valt att visa upp sina barn på sina kanaler.
Annons
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan giftaBrand logo
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan gifta

Penny Parnevik och Douglas Murray har varit ett par i tre år och tillsammans har de också barnen Atticus och Pebble. Idag jobbar Penny som influencer och har många gånger uttryckt tacksamheten hon känner för sitt jobb. Men med det yrket kommer också den komplexa frågan, ska man visa sina barn på sociala medier eller inte?

I podcasten Pillowtalk berättar Penny nu hur hon tänker kring dilemmat och varför hon har bestämt sig för att ändå visa Atticus och Pebble.

Penny om att ta fanbilder när barnen är med

När Penny går på stan händer det ibland att folk vill ta bilder med henne, och i podcasten berättar hon hur hon tänker kring att ställa upp på bilder när hennes barn är med. Hon förklarar att hon tidigare tänkt att hon inte skulle vilja göra det, men att hon idag tänker annorlunda.

– Jag har ändrat min syn på det. Det enda är väl om någon skulle komma fram och vilja att barnen ska vara med. Det skulle jag tycka vore superkonstigt och obekvämt. Men jag trodde förut att jag skulle säga nej, att när jag är mamma så är jag mamma. Men så tycker jag inte nu, säger hon.

Annons

Därför visar Penny Parnevik upp barnen på sociala medier

Men när det kommer till hennes egna kanaler är hon inte helt hundra på var hon står. Hon berättar att hon har landat i att hon trots allt vill visa sina barn, men förklarar att hon absolut inte tycker svaret på den frågan är självklart.

– Jag har valt att ha med mina barn på min Instagram. Jag är väldigt stolt över min mammaroll. Men jag tycker inte det är svart på vitt utan jag tycker den frågan är extremt grå och komplicerad, säger hon.

Men en av anledningarna till att hon trots allt har landat i att hon känner sig bekväm med att visa sina barn är för att hon tror att de fortfarande kan välja ett liv utanför offentligheten när de blir äldre.

– Det finns väldigt många kändisar som har barn som som är med på deras sociala medier och som ingen har någon aning om vem de är eller vad de gör. Kanske att någon skulle veta vem de är, men annars inte. Jag tror bara att det går att välja att inte vara offentligt. Det är väldigt många som varit kända förut men som är irrelevanta nu, säger hon innan hon avslutar:

Annons

– Det kanske blir ett konstigt svar på frågan men jag har tänkt på det mycket och jag tänker varje dag på om jag vill visa mina barn på Instagram. Min största glädje är ju att ta bilder på mina barn för att jag tycker de är så gulliga så jag spricker, men jag vet inte vad som är rätt eller fel. Jag känner att jag får göra misstag och fixa de om jag känner att jag skulle ändra mig.

Annons