Carolina Gynnings krav på Tilde de Paula Eby i direktsända Efter fem

Carolina Gynning och Tilde

Efter sommaruppehållet är nu höstens säsongen av Efter fem igång.
I veckan blev Carolina Gynning inbjuden till studion – och ställde ett oväntat krav på Tilde de Paula Eby i direktsändning.

Videon kunde inte hittas

Aktualliatetsprogrammet Efter fem har sedan i slutet av våren lust med sin frånvaro i rutan. Men nu när semesterfirarna kommer tillbaka till vardagen gör även programmet det.

Under tidigare säsonger har de haft det återkommande segmentet att intervjua svenska kändisar och efter att Lotta Engberg och Per Morberg deltagit i denna ett av veckans avsnitt var det dags för programledaren Tilde de Paula Eby att intervjua Carolina Gynning.

ILSKA Tittarnas kritik mot Soraya och Martin i Nyhetsmorgon

Carolina Gynning i Efter fem

Den nyblivna trebarnsmamman Carolina vet precis hur hon vill ha saker och ting. Detta var någonting som blev väldigt uppenbart för TV4-tittarna under programmets gång. Redan innan Tilde hunnit dra igång med intervjun ställde Carolina ett krav på programledaren.

– Det är alltid kaotiskt och händer mycket grejer med dig, säger Tilde strax innan intervjun ska börja, och syftar på händelsen som skett innan sändningen drog igång då Carolina Gynning blev skjutsad till fel tv-hus.

– Ja det är det och jag blir irriterad direkt när jag kom in här. Jag känner att jag sitter i fel stol, jag känner att energierna här är fel. Jag vill sitta där, säger Carolina Gynning och pekar på Tildes plats.

– Det kan sluta hur som helst det där, flikar programledaren Axel Pileby in innan han börjar med introduktionen om multikonstnärens karriär.

Tilde de Paula Eby ger Carolina Gynning sin plats i studion

Strax innan Tilde tar över intervjun frågar hon Carolina om det går bra att sitta på den platsen hon sitter på, vilket istället slutar med att de byter plats.

Tilde de Paula Eby frågar sedan om det är på grund av energierna eller om hon bara egentligen är lite fåfäng.

– Nej jag är bara fåfäng, erkänner Carolina Gynning och berättar att hon i den nya stolen visar sin snygga sida.

– Jag är känd för min snygga vänstersida, säger hon sedan skämtsamt.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings nya bild efter förlossningen – hyllas av följarna

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys lycka med Axel Pileby och Maximillian Artell

Foto: TV4 play

SENASTE NYTT!