Tilde de Paula Ebys lycka med Axel Pileby och Maximillian Artell

Tilde de Paula Eby med kollegorna Axel Pileby och Maximillian Artell

TV4 kollegorna Tilde de Paula Eby, Axel Pileby och Maximillian Artell återförenades under onsdagen. Detta efter att programmet Efter fem har sommaruppehåll och har därför gjort att samtliga inte har jobbat tillsammans under sommaren. Tilde de Paula delar med sig av hyllningen till kollegorna: ”världens bästa”

Tilde de Paula Eby, 48, är en av Sveriges mest framgångsrika programledare och i sommar är hon aktuell med sin egna talkshow Tilde som direktsänds från Junibacken i Stockholm varje fredag klockan 20.00. I programmet möter tv-profilen intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. I programmet har stora artister och andra svenska profiler såsom Molly Sandén, Darin, Janne Andersson och Camilla Läckberg gästat TV4-profilens talkshow.

Tv-tittarnas kritik mot Tilde de Paula Ebys nya program

Tildes egna talkshow möttes dock av stor kritik efter att första avsnittet sänts, vissa tv-tittare menade att programidén redan finns och att programmet borde läggas ner.

”En upprepning av program som redan finns. Dessutom trista frågor till gästerna. Nej, Tilde bättre kan du...”, skrev en.

”Folk säger att programmet borde läggas ner, ska man inte lyssna på folket?”, skrev en annan.

Trots att en del tittare kritiserade programmet så hade den folkkäre programledaren inget annat än positiva saker att säga efter premiäravsnittet:

FÖRSVINNER Robins framtidsbesked – efter kärlekssemestern med Sigrid

”Tack! Framförallt till mina allra första gäster Darin Zanyar, Nooshi Dadgostar och Mark Levengood för att ni bjöd på er själva! Och till er som tittar, hejar och peppar!” skrev hon under ett bildspel från programmet.

Tilde de Paula Ebys återförening med TV4 kollegorna

Tilde de Paula Eby, Axel Pileby och Maximilian Artell är alla kollegor och tv-profiler på TV4. Tillsammans har de dykt upp programmet Efter fem, som leds av Tilde och Anna Brolin. Just nu har det populära programmet sommaruppehåll vilket har gjort att gänget inte har jobbat ihop under sommaren, men under onsdagen delade Tilde med sig av en bild på henne, Axel och Maximilian tillsammans under en lunch på stan.

”Tilde ”När vi inte får jobba ihop får vi i alla fall hänga! Världens bästa @maximilianartell och @axelpileby. Vi längtar efter att få dra igång Efter Fem! 16 augusti!”, skrev Tilde de Paula under bilden på gänget.

Varpå kollegan tillika journalisten Axel delade med sig om den halvstela stämningen kring mötet med kollegorna på sin Instagram:

”Halvstel stämning när jag och Max anlände och trodde att vi skulle vara gäster i talkshowen ”Tilde” - och det visade sig att vi bara skulle äta lunch…Men vi är glada ändå!!! Den 16 augusti kör vi igång @efterfem igen!”

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös framtidsbesked med TV4 och Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Malin Watson om en återförening med Doktor Mikael – ett år efter Let's dance

FOTO: Tilde de Paula/Instagram, Axel Pileby/Instagram

SENASTE NYTT!