Robin Bengtssons besked för karriären – efter kärlekssemestern med Sigrid

SIGRID OCH ROBIN

Robin Bengtsson och Sigrid har minst sagt haft en trevlig båtsemester och tillbringat stora delar av sommaren i skärgården.
Efter ledigheten kommer Robin Bengtsson nu med ett nytt besked för karriären.
”Äntligen är det dags”, skriver artisten.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är lyckligt kära och har en kärlekshistoria som inte tillhör vanligheterna. De två träffades i Let's dance 2019 för att dansa tillsammans. Under tävlingens gång blev de två kära, men det skulle dröja flera månader innan de valde att visa upp den stora kärlekslyckan.

Idag bor de tillsammans i hus med Robins son från ett tidigare förhållande, huset ligger i Vallentuna strax utanför Stockholm. Under 2020 har de renoverat huset och i år beslöt de sig även för att köpa sig en båt och det är en riktigt lyxig sådan!

UPPTÄCKTEN Maria Forsbloms bild med systern Kristin

Sigrid visar upp renoveringen av lyxbåten med Robin: ”Bästa”

Under våren 2021 renoverade Robin och Sigrid hela båten och den fick sig minst sagt ett lyft. Detta visar Sigrid nu upp på sociala medier där hon berättar om båten och vad de gjort.

”Vår Formula 233 från 1983 som vi köpte i våras och renoverade inuti själva. Det bästa vi vet är att åka ut och bada fina sommardagar eller sova i båten på någon fin ö. Jag har döpt henne till ”Ulla” eftersom det är en ”Form-Ulla”. Först var det mest på skoj, men nu har det fastnat. Så Ulla, we love ya!”, skrev Sigrid på Instagram och visar upp den omfattande renoveringen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Flera har beundrat parets jobb och kommenterar att de är imponerade. En skriver: ”Wow, vilket jobb ni gjort och vilket bra resultat det blev.”

En annan skriver: ”Så sjukt händiga som lyckats renovera båten så jäkla snyggt.”

Robin Bengtssons nya besked för karriären: ”Äntligen dags”

Förutom en lyxig semester så har Robin längtat efter något helt annat – nämligen scenen! Robin som arbetar som artist har haft flera spelningar och konserter som blivit inställda under senaste året på grund av coronapandemin.

Men nu kommer Robin med ett riktigt glädjande besked och det är att han äntligen ska få ge sig ut på en turné igen. Det är på Instagram som han berättar om nyheten för följarna.

”Äntligen är det dags att få åka land och rike runt och träffa er, livepubliken! Smygstartade i Boden förra veckan och det var en fantastisk känsla:) Det tillkommer fler datum, håller er uppdaterade! Vilken stad vill ni att jag kommer till i höst? Njut nu av den sista varma och soliga dagen på ett tag. Det ska jag göra”, skriver Robin på sin Instagram samtidigt som han presenterar sin turnéplan.

LÄS OCKSÅ: Paris Hilton är gravid – väntar tvillingar med pojkvännen Carter Reum

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlekslycka – visar privata semesterbilderna

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!