Följarnas upptäckt i Maria Forsbloms bild med systern Kristin

Maria Forsblom & Kristin Forsblom

Maria Forsblom har en syster vid namn Kristin. Nu reagerar följarna efter upptäckten i Marias bild med systern.
”Inte speciellt”, skriver en följare.

Maria Forsblom är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har länge synts som en av programledarna i Nyhetsmorgon. Tillsammans med Martin Järborg har hon länge styrt skutan på vardagsmorgnarna, men sedan en tid tillbaka kör hon nu med Steffo Törnquist.

Men när hon inte är i rutan umgås hon en hel del med familjen. Nu lägger hon upp en bild med systern Kristin Forsblom som får flera att reagera.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maria Forsblom om sambon Emil Hägglöfs stöd

Att jobba som programledare på Nyhetsmorgon innebär väldigt ovanliga arbetstider, och när man har både sambo och barn är det många som undrar hur det går ihop. Tillsammans med sambon Emil Hägglöf har Maria sönerna Milian och Matheo, och i en intervju med Aftonbladet berättar hon hur hon balanserar familjelivet med jobbet.

– Det är väl den positiva delen av kråksången, att livspusslet blir väldigt enkelt. Visserligen är det mitt schema som får styra, för jag kan ju inte lämna barnen måndag, tisdag och onsdag. Men det är också bara de tiderna min sambo Emil behöver fokusera på. För sen kan jag ju hämta de tre dagarna då jag slutar tidigt och torsdag och fredag sköter jag både lämning och hämtning. Jag tror att ett par som båda har kontorstider har det kämpigare faktiskt, säger hon.

Maria och Emil har varit ett par i många år, men trots det menar Maria att det inte varit några slitningar mellan dem. Anledningen säger hon är att de stöttar varandra och har lärt sig att leva i deras, enligt vissa, speciella vardag.

– Jag tror inte det. Jag har ju jobbat på Nyhetsmorgon hela tiden från att vi träffades. Det har varit vårt normala. Så vi har inte upplevt någon annan vardag liksom. Sen är det klart att det är tråkigt ibland när jag till exempel var vikarie och ville ta alla pass som fanns, både jul och nyår. Så Emil har fått ställa upp väldigt mycket för mig, berättar hon.

Följarnas upptäckt efter bilden på Maria Forsblom och systern Kristin

Men det är inte bara Emil och barnen Maria gillar att spendera tid med. Även systern Kristin ligger högt upp på listan. I samband med Sveriges EM-match förra veckan postade Maria en bild tillsammans med systern och i kommentarsfältet var det flera som gjorde en upptäckt. Följarna tyckte nämligen att systrarna inte var särskilt lika varandra.

”Syster! Seger! Supervärme! Det är ju strålande”, skriver Maria under bilden varpå en följare snabbt kommenterar:

”Ni är inte speciellt lika! Men det är kul att ha en syster.”

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrinks starka ord till Agneta Sjödin inför Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Läsarnas besvikelse mot bloggerskan Dagny Carlsson

SENASTE NYTT!