Oliver Ingrosso skickad till specialist efter okända sjukdomskampen

Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso uttalar sig sällan om sitt privatliv och håller sig gärna undan rampljuset.
Nu avslöjar systern Bianca att storebrodern har haft problem med sin hälsa i flera år.
– De vet inte vad det är, säger hon.

De som följer Bianca Ingrosso, 26, på Instagram har inte missat att hon har haft en minst sagt lyxig sommar det här året. På sina sociala medier har man kunnat se hur hon har gått från att hyra en lyxig villa på Värmdö till att bo på en vacker herrgård i Spanien, där hon haft både familj och vänner på besök. Men nu är Bianca tillbaka i Stockholm igen och häromdagen gick hon ut på stan för att tillbringa en dag med sin familj. Men någon som inte var med på familjeträffen var Oliver Ingrosso, 31.

Nu berättar Bianca om hans okända sjukdomskamp bakom kulisserna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso om sitt mående

På Biancas Youtube-kanal är hon ofta öppen med hur hon mår och vad som händer i hennes liv. Och den här gången är inget undantag. I sin senaste video berättar Bianca Ingrosso nämligen att hon är i en period just nu där hon känner sig väldigt avtrubbad och att hon tycker att det känns väldigt trist.

– Det enda tråkiga är att jag har hamnat i en fas i mitt liv senaset halvåret där jag är helt avtrubbad i mina känslor. Jag vet inte om det är min spiral eller om jag bara måste stänga av för att klara av det här livet. Men jag känner inte så mycket, ingenting faktiskt. Till exempel när jag klev av scenen efter Allsång så var jag extremt avtrubbad och kände noll. Vilket är lite trist, säger Bianca.

Hon fortsätter:

– För det jag skulle komma fram till är att enda gången som jag verkligen känner något och lever och har kul och känner endorfiner är när jag festar, vilket jag tänker inte är så sunt.

Men Bianca verkar inte vara den enda i familjen som har haft det kämpigt den senaste tiden.

Breaking
LYCKA Hannah väntar barn med 15 år yngre pojkvännen

Oliver Ingrossos okända hälsokamp

När Bianca sitter och äter med Benjamin Ingrosso, 23, och Emilio Ingrosso, 56, förklarar hon att Oliver egentligen skulle ha varit där men att han på grund av sitt hälsotillstånd tvingades stanna hemma.

Det här är första gången som fansen får veta att Oliver har problem med sin hälsa. Eftersom han inte syns i familjens realityserie Wahlgrens värld och heller inte uppdaterar sina sociala medier speciellt ofta är det inte många som känner till att han tampas med svåra symptom.

– Oliver är hemma sjuk. Han har haft problem med sin hals i flera år för att han spyr blod. Och han har varit på sjukhuset flera gånger men de vet inte vad det är, berättar Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Men nu ska han bli skickad till en halsspecialist.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts nya bild med kändiskvinnorna

LÄS OCKSÅ: Paulina Danielssons pojkvän Alexander Zobel har gjort ett skönhetsingrepp

FOTO: TT