BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell är gravid – väntar barn med pojkvännen Philip Lindh

19 aug, 2021 
Hannah Widell och Philip Lindh väntar barn
Hannah Widell och pojkvännen Philip Lindh träffades för två år sedan.
Nu avslöjar medieprofilen att de väntar sitt första gemensamma barn – och visar glatt upp lyckan på Instagram.
– I höst smäller det, skriver hon till en bild på sin växande mage.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

2019 kom nyheten att Hannah Widell, 46, och Gustav Wallin, 43, bestämt sig för att gå skilda vägar efter hela 12 år ihop. De forna makarna gifte sig sex år innan nyheten om skilsmässan blev känd. Under sitt äktenskap fick Hannah och Gustav två barn ihop och Hannah har även en dotter från ett tidigare äktenskap.

Det dröjde inte lång tid förrän medieprofilen hittade kärleken på nytt. Den lyckligt lottade mannen visade sig snart vara Philip Lindh, 31, och i sin podcast berättade Hannah om lyckan.

– Men alltså att jag har en ny kille är ju helt otroligt. Vet du vad det är som just nu? Det är som att jag lever i en romantisk komedi, sa medieprofilen då.

Hannah Widell om relationen med 15 år yngre Philip Lindh

Hannah Widell har tidigare berättat att det inte var helt enkelt för Philip att ställa om och bli bonuspappa till tre barn när de träffades.

– Vi var ju tvungna att prata om den här barnchocken. Jag sa att ”det är helt ok om du lämnar nu. Vi är superkära och alltihop men vi stryker bara ett streck”. Jag förstår att det var mycket, det är en super-superutmaning, alltså en jätteutmaning. förklarade Hannah i sin podcast strax efter att hon och Philip hade träffats.

Annons

Det visade sig snart dock att Philip Lindh inte var beredd att ge upp i första taget, och det lyckliga paret har nu hållit ihop i två år!

Första orden om förlovningen

Förra sommaren tog Hannah och Philip ytterligare ett stort steg i relationen. I juli delade hon med sig av en bild på Instagram där hon avslöjade att de två har förlovat sig.

”Jag sa ja!”, skrev medieprofilen till bild på den vackra förlovningsringen.

Än verkar det dock inte som att paret har spikat ett datum för bröllopet och kanske dröjer det ett tag eftersom de nu har någonting annat att förbereda sig inför. Philip Lindh och Hannah Widell väntar nämligen sitt första gemensamma barn!

Philip Lindh och Hannah Widell väntar barn

Det är på Instagram som Hannah avslöjar den glädjande nyheten. Intill en bild på sig själv och sin växande mage skriver hon:

”I denna mage ligger ett kärleksbarn. I höst smäller det! Då blir det bebis. Eller hur Filip”.

Annons

I kommentarsfältet har gratulationerna börjat välla in och det råder ingen tvekan om att följarna är glada för Hannahs skull. I en intervju med Aftonbladet berättar hon mer om gravidlyckan.

– Jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här. Han har ju inga barn och jag har tre barn så det här är fantastiskt på alla sätt och vis att vi nu får ett gemensamt barn, säger Hannah Widell till tidningen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons