Ulf Lundells stora ilska efter Sanna Lundells uttalande om Ninna Prage

Ulf och Sanna Lundell

I Sanna Lundells podcast Inte din morsa diskuterade hon om sin pappa Ulf Lundells relation med 33 år yngre flickvännen Ninna Prage.
Nu ryter pappan tillbaka i ett mejl mot dottern.
”Kärringskvalleri”, skriver han.

I början av sommaren kom den stora nyheten att författaren och musikern Ulf Lundell har träffat en ny kärlek – Ninna Prage, 38. Nyheten väckte mångas uppmärksamhet då de skiljer 33 år mellan de nyfunna paret. Ninna har redan flyttat in hos Ulf, de två bor på hans gård på Österlen.

LISTA Här är alla deltagare i Mästarnas mästare 2022

Sanna Lundell om sin pappas yngre kärlek

Någon som också har reagerat på nyheten var Ulfs äldsta dotter Sanna Lundell, 41. I sin podcast Inte din morsa som hon driver tillsammans med Ann Söderlund tog Sanna upp sin pappas nya relation med en yngre kvinna. Hon diskuterade fram och tillbaka varför man väljer att skaffa en yngre eller äldre partner och ger flera exempel på olika relationer som har det så. Hon berättar också att det inte är första gången hennes pappa har haft en relation med en yngre kvinna.

– Men det är klart att det är lite roligt och smaskigt att han då har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv, men det är ingen nyhet i vårt liv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ulf Lundells arga mejl till dottern efter poddavsnittet

Efter poddavsnittet tog Sanna och Ann ett två veckors uppehåll utan förvarning, men häromdagen släppte dem ett nytt avsnitt. Det visade sig att Ulf inte var särskilt nöjd med Sannas uttalande i förra avsnittet.

– Det som hände efter vår senaste podd var att min pappa reagerade kraftfullt. Han skrev ett mejl till mig, där han ondgjorde sig över att jag uttalade mig om hans relation, säger Sanna i podden och fortsätter:

– Han ville inte att jag på något sätt ska uttala mig eller tycka någonting om hans relationer och framförallt inte offentligt. Han menar att det jag gjorde i vår podd var kärring-skvalleri.

Även Sannas man skådespelaren Mikael Persbrandt fick sig en rejäl känga i mejlet.

– Och han bad mig att ta mig en titt i spegeln på vem jag själv är ihop med, nämligen en snubbe som gör reklam.

Sanna håller däremot inte med sin pappa utan hon tycker att hon var balanserad gällande diskussionen om åldersskillnader i relationer.

– Jag tyckte att jag var ganska balanserad och lyfte olika åldersskillnader i kärlek och vi vred ju och vände på det där ur ett mer allmängiltigt perspektiv. Jag tyckte inte att jag var så hård där, säger Sanna.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsens pik till Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck

FOTO: Mattias Hansson/TT, TV4

SENASTE NYTT!