TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sanna Lundell om relationen till Ulf Lundells nya flickvän Ninna Prage

06 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Ulf och Sanna Lundell
I Sanna Lundells podcast Inte din morsa öppnar hon upp sig om sin pappas nya relation med en yngre kvinna.
– Jag har blandade känslor för relationen, säger hon.
Annons
7 folkkära skådespelare som har vunnit guldbaggenBrand logo
7 folkkära skådespelare som har vunnit guldbaggen

Bloggaren och journalisten Sanna Lundell, 42, lever ett lyckligt liv på landet ihop med sambon Mikael Persbrandt, 57. Och nu har även hennes pappa Ulf Lundell, 71, träffat en ny kärlek.

Hon som fångat Ulfs hjärta är ingen mindre än PR-konsulten Ninna Prage, 38, som tidigare jobbat som journalist på bland annat Expressen. Nyheten att de är ett par kom ut i mitten på juli 2021.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skrev Ninna då i ett sms till Expressen.

I Ulf Lundells bok Vardagar 5, som är baserad på hans dagböcker, framgår det att paret träffades förra sommaren. Han kallar Ninna för N i boken när han nämner henne.

Sanna Lundell om att Ulf Lundell dejtar yngre kvinnor

Eftersom beskedet om att Ulf och Ninna är ett par blev en så stor nyhet valde Sanna att ta upp sin pappas nya relation i sin podcast Inte din morsa som hon har tillsammans med Ann Söderlund, 49.

Annons

– Pappa har träffat en ny kvinna, som han själv skulle uttrycka det, och det har varit en nyhet i svensk media på grund av att hon har delat med sig av bilder av deras romans på sin Instagram, säger Sanna i podden.

Mikael Persbrandt, Sanna Lundell
Sanna och Mikael har varit ett par i över 15 år.

Sanna Lundell om pappans relation: "Blandade känslor"

Hon säger också att hon är glad över att hennes pappa har funnit kärleken igen men hon tar även upp att han ofta träffar yngre kvinnor.

– Jag har blandade känslor inför den här relationen.

Hon fortsätter:

– Men det är klart att det är lite roligt och smaskigt att han då har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv men det är ingen nyhet i vårt liv.

Sanna berättar också att hon och Ulf har en komplicerad relation från början, så det är därför hon inte orkar lägga ner energi på att bry sig om hans senaste relation.

– Han lever ju ensam, han vill inte ha någon kontakt med sina barnbarn, han vill knappt ha någon kontakt med oss överhuvudtaget och lever bara för sitt konstnärsskap vilket innebär att han jobbar morgon till kväll. Sen har han oftast någon parrelation med en kvinna, så har hans liv sett ut.

FOTO: Mattias Hansson/TT, TV4

Annons