Första bilden på Ulf Lundell och 34 år yngre flickvännen Ninna Prage

Ninna Prage och Ulf Lundell

Ulf Lundell har hittat kärleken på nytt i den 34 år yngre Ninna Prage.
Nu visar det nyförälskade paret upp en första bild på dem två tillsammans.
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad
Slå på ljud

I veckan bekräftade pr-konsulten Ninna Prage, 37, i ett sms till Expressen att hon är Ulf Lundells, 71, nya flickvän.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skrev hon till tidningen då.

Aftonbladet uppger att Ulf Lundell i sin bok Vardagar 5 själv berättar om parets första kontakter. Enligt Aftonbladet kallar Lundell Prage för ”N” i boken och tidningen skriver att Lundell nämner henne första gången den 9 augusti 2020 i romanen.

”Mejlat lite med en N, hon skrev igår att hon sover själv i Roslagshus och ogillar nattens ljud, hon undrade hur jag har det med mitt ensliga boende”, skrev han då innan han dagen efter berättade vidare om mejlkontakten:

”Jag får se upp, jag är djävligt lättintaglig. Jag behöver definitivt inte en massa relationstrassel nu eller aldrig mer. Hon föreslår att vi ska ses och ta en ’GT’ när jag kommer upp till stan. Det blir nog inga GT på väldigt länge eller ens någonsin mer.”

Enligt Aftonbladet tycks Lundell ha kollat upp sin blivande kärlek och uppger att Lundell i boken beskriver hur han googlat henne. I Vardagar 5 skriver han även om att han drömmer om N.

”Drömde om intima lekar med N inatt, vaknade, drömde samma igen, vaknade, sen sov jag lugnt till strax före 6. Det tar sej in i drömmarna, jag varnar mej själv. Fascinerande hur lite man lär sej av erfarenheter. Jag skulle ju inte sätta handen på en het spisplatta det skulle jag inte, inte heller lägga mej i ett snår av nässlor eller liknande men när det gäller förhållanden och relationer tycks erfarenheterna inte spela så stor roll. Det är väl det ljuva antar jag. Hud. Värme. Inte nässlor direkt.”

Camilla Läckberg om Ulf Lundells relation med Ninna Prage

Kärlekslyckan tycks alltså spira mellan Ulf och Ninna, men en person som inte riktigt varit lika glad för deras skull är författaren Camilla Läckberg, 46. Ulf och Camillas relation har nämligen varit lite skakig sedan Ulf kallade hennes make för en ”toy boy” i en av sina böcker för ett par år sedan. När det sedan kom ut att även Ulf är tillsammans med en yngre person kunde Camilla därför inte hålla sig från att kommentera det hela.

”När Uffe Lundell i sin bok kallar min 13 år yngre man för toy boy. Och nu… Nu har Uffe träffat ny kvinna….. som är… trumvirvel… 34 år yngre! Asså vad ÄR det med dessa gubbar med NOLL självinsikt…”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Första bilden på Ulf Lundell och Ninna Prage

Men trots att inte alla är på Ulf och Ninnas sida verkar det som att kärleken mellan dem är stark. Det är ännu oklart hur de exakt träffades och hur länge de har varit ett par – men nu får vi i alla fall se en första bild på det nyförälskade paret!

Bilden visar en leende Ninna Prage och bredvid henne sitter pojkvännen Ulf Lundell, med en lite mer allvarlig min. Båda iklädda solglasögon och jackor – och kärlekslyckan klär dem minst sagt väl!

Hänt har varit i kontakt med Ninna Prage som godkänt publiceringen av den privata bilden, men vill i övrigt inte kommentera nyheten om relationen.

Foto: Privat

LÄS OCKSÅ: Ninna Prage, 37, är Ulf Lundells, 71, nya kärlek – första orden

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren återförenad Christian Bauer i Spanien efter frånvaron

FOTO: Privat, TT, Frida Rönnholm

FRÅN FÖRSTASIDAN