Ann Söderlunds stora sorg efter pappa Göran Söderlunds död

Ann Söderlund

Tv-profilen och journalisten Ann Söderlund är dotter till sportjournalisten Göran Söderlund.
Nyligen tog pappa Göran sitt sista andetag, och nu är Ann och barnen i stor sorg.
”Vi ser till att du lever vidare”, skriver hon på Instagram.

Tv-profilen och journalisten Ann Söderlund, 48, är mamma till fem barn. Tillsammans med fästmannen Mathias Johansson, 44, har hon barnen Bobo, 6, och Frans, 3.

Sönerna Ossian, 18, Ilon, 16, Dante, 14, har Ann tillsammans med spelprogrammeraren och mediepersonligheten Nanok Bie, 49, som hon även hade tv-programmet Söderlund & Bie med.

Sedan separationen från Nanok har Ann alltså levt med Mathias och på hennes Instagram har följarna kunnat ta del av deras fartfyllda vardag som alltid är full av lek och bus. Men nyligen kom ett tragiskt besked för den annars så glada familjen. Anns pappa Göran Söderlund har nämligen lämnat oss. Han blev 76 år gammal.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vännernas stora sorg över Göran Söderlunds död

Göran somnade in den 21 januari i år och när beskedet nådde vänner och bekanta så var det en rejäl sorg som uppstod. Göran var en profilerad sportjournalist på Expressen och efter hans bortgång hyllades han av både kollegor och idrottslegender.

Gunde Svan var en av dem som uttryckte sin stora sorg över den kära vännen.

– Det är tråkigt. Min fru Marie hade kontakt med honom runt jul. Han var Expressens journalist i skidspåren på min tid och en av få som aldrig missbrukade ett förtroende, sa han då till Expressen.

LÄS MER: Efter saknaden i Robinson

Självklart var även Ann en av dem som sörjde hans bortgång rejält och hennes inlägg på Instagram väckte många reaktioner.

”Envisa gubbe! Älskade pappa! Trodde du hade nio liv. Jag hann aldrig säga hej då. Fattar du inte att jag behöver vara någons dotter en stund till. Ingen älskar dig som jag och jag går sönder nu när du inte är här. Vila i frid älskade pappa, Göris. Det var inte alltid lätt, men du var alltid min hjälte, min oro, min skakiga klippa. Jag älskar dig. Vila i frid. Lova!”, skrev hon då.

Ann stöttas efter tragiska beskedet

Trots att det sägs att ”tiden läker alla sår” så är sorgearbetet något som alltid känns jobbigt och tungt. Än idag visar Ann Söderlund hur mycket hon saknar sin kära pappa.

”Vi ser till att du lever vidare pappa. RIP Göran Söderlund 1944-2021 Vi älskar dig alltid.”

I kommentarsfältet kryllar det nu av personer som stöttar henne genom denna tunga tid.

”Kärlek kärlek till er alla”, skriver en.

”Så länge ni nämner hans namn Göran Söderlund så finns han kvar din fina pappa!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Efter bilden – Ann Söderlund dementerar ryktet om Markoolio

LÄS OCKSÅ: Graaf ber om ursäkt efter kritiserade videon: "Oförlåtligt"

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

SENASTE NYTT!