Efter bilden – Ann Söderlund dementerar ryktet om Markoolio

Ann Söderlund hörs ofta i podcasten Lillelördag.
Nu visar hon upp en ny sida av sig själv – och dementerar släktskap med Marko ”Markoolio” Lehtosalo.
”Hahaha! Sååå jäkla likt”, skriver en person om bilden.
Slå på ljud

Ann Söderlund, 47, har synts i många olika roller under under årens lopp. Journalisten och programledaren har rattat TV3-programmet Silikon när det begav sig, hon har haft föräldra-programmet Söderlund & Bie i Sveriges Television och varit krönikör.

Nu hörs hon i podcasten Lillelördag tillsammans med Anitha Clemence.

Men nu visar Ann Söderlund upp sig i en roll som får följarna att undra – och skratta.

På Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv, lätt förklädd. Hon har mössa med en röd kalufs utstickande under, påmålat skägg och en cigarett bakom örat.

Bredvid bilden har hon lagt upp en bild på Marko ”Markoolio” Lehtosalo – när han är utklädd till slädmekanikern Nisse i julkalendern Panik i tomteverkstan.

Skrattande följare

Och visst finns det en viss likhet mellan dem båda – men något släktskap förnekar Ann Söderlund å det bestämdaste att det finns.

”Tal till nationen: Jag vill härmed dementera all släktskap på mödernets sida med Markoolio. Detta är en högst fiktiv lallare som brukar lyssna på Lillelördag. Andra påstådda släktskap (tack för allas ert engagemang att söka mina rötter. Är rörd och möjligen skakad) med Schyffert, Magnus Krepper etc är inget jag varken dementerar eller bekräftar”, skriver Ann Söderlund till bilden.

Bland kommentarerna är det många av Ann Söderlunds följare som också ser en likhet mellan henne och Markoolio – något som får dem att skratta.

Hahaha! Sååå jäkla likt. Tror jag skrattar så det skvätter”, skriver en person.

Aha … det va fler än jag som påpekade likheten med Markoolios karaktär i julkalendern”, skriver en annan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!