Sanna Lundells ärliga ord om familjelivet med Mikael Persbrandt

Sanna Lundell är aktiv på sina sociala medier och delar gärna med sig av familjelivet till sina följare på Instagram och i den senaste uppdateringen skriver hon några ärliga ord om familjelivet med maken Mikael Persbrandt.
Slå på ljud

Sanna Lundell, 42, och Mikael Persbrandt, 57, träffades under sommaren 2005 i Sandhamn. Drygt femton år senare är paret fortfarande ett av Sveriges hetaste kändispar och tillsammans har de barnen Igor, Lo och Fox. Sedan tidigare relationen med Willie Crafoord har Sanna även dottern Olga Crafoord-Lundell.

Sedan flera år tillbaka bor de på gården Stora Lundby – med massvis av djur. Men tidigare i sommar bodde Mikael i Danmark för att spela in en serie, han är nämligen aktuell med en roll i miniserien Den osannolika mördaren som handlar om ”Skandiamannen”. Sanna har tidigare skrivit att hon saknar Mikael när han var iväg på jobb i Danmark:

”Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark”.

Exklusivt
PRIVATA DETALJEN Anders Bagges avslöjande om hustrun Johanna

Efter att inspelningen av miniserien var över åkte familjen till Frankrike, vilket Sanna även delade med sig om på sin Instagram för en vecka sedan:

”Nu sticker Ken o Barbie till La France”, skrev hon då.

Sanna Lundells ärliga ord om familjelivet med Mikael Persbrandt

Familjen befinner sig just nu i Frankrike och under torsdagen delade Sanna med sig av en bild på familjens frukostbord, hon skrev några ärliga ord om bakgrunden till det stökiga frukostbordet:

”Visst vet vi ju att frukostar oftast ser ut så här tre minuter efter den perfekta instabilden. O nån jävla byggjobbare drar igång en betongborr som överröstar havsbrus o syrsor o ackompanjeras av galen mopedist som älskar ljudet av tvåtakt. O barnen åt på en minut, tyckte franskt smör var för hårt och äggen för lösa. Det vet vi ju allihop”, Sanna fortsatte texten med att skriva att de är lyckliga ändå och att allt inte alltid måste vara vackert för att vara vackert:

”Men vi är lyckliga ändå. För allt måste inte vara vackert för att vara vackert. Så är det.”

Och hon fick minst sagt stöttning av sina följare, i kommentarsfältet strömmade hejarop snabbt in. En följare kommenterade att hon tyckte det var underbart att Sanna visar hur verkligheten ser ut:

”Underbart att du lägger ut verkligheten! Fram för flera sådana inlägg!”

En annan fyller instämmande i:

”Precis så är det!”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren kritiseras efter bilden på Bianca och Benjamin Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Carolas svåra sjukdomskamp – därför kollapsade hon

FOTO: Sanna Lundell/Instagram

SENASTE NYTT!