LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlund om semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck

18 aug, 2021 
HANNA HEDLUND OCH MARTIN STENMARCK
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har semestrat på varsitt håll i sommar.
Nu berättar Hanna om den första tiden efter skilsmässan.
”Bästa semestern med våra ungar”, skriver hon på Instagram.
Annons
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade i juni att de går skilda vägar efter 23 år tillsammans. Sedan uttalandet om skilsmässan har de forna makarna inte setts umgås. I uttalandet bekräftade de att de redan levt separerade i ett halv år och alltså beslutat sig att fortsätta med det.

Martin och Hanna har tre barn ihop, Love, Saga och Ida. Nu berättar Hanna Hedlund om första semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck.

Hanna Hedlunds tid i Let's dance – levde separerad från Martin

Tidigare i år medverkade Hanna Hedlund i Let's dance, men hon hade egentligen inga planer på att ställa upp i programmet. Det var till slut ex-maken Martin Stenmarck som faktiskt fick henne att ställa upp.

– Att göra det med en kamera som följer en nära inpå – jag vara lite rädd för det. Men Martin tyckte att jag skulle sluta fega och bara göra det. Ibland behöver man höra det från någon som känner en väl, sa hon till tidningen Expressen under Let's dance.

Annons

Hanna gjorde minst sagt intryck i programmet och många blev chockade att hon åkte ut så tidigt med tanke på hur bra hon dansade. Samtidigt som Let's dance pågick var relationen med Martin inte som vanligt, de levde vid tidpunkten separerade.

”Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev Martin och Hanna på Instagram när de gick ut med nyheten om separationen.

Hanna Hedlund om semestern utan Martin Stenmarck

Hanna och Martin har inte synts på någon gemensam semester tillsammans i sommar. Hanna har bland annat varit i Norrland och i Grekland. För bara några dagar sedan la hon upp bilder som visar att hon är utomlands ihop med en kompis och barnen.

Nu berättar Hannah Hedlund om den första semestern utan Martin Stenmarck i ett inlägg på Instagram.

”Bästa semestern med våra ungar. Vi har minimalt med skärmtid för både barn och mammor. Hörs vid skolstart!”, skriver Hanna Hedlund till en video.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna är glada för Hannas skulle.

”Väldigt vackert. Och ser väldigt skönt ut. Ha en härlig Tisdag och hela veckan också”, skriver en person.

En annan skrev: ”Ser härligt ut. Ha en fin dag”, hälsar en annan.

FOTO: TV4/ Karin Törnblom/TT

Annons