Hanna Hedlunds liv med barnen efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlunds liv efter skilsmässan från Martin Stenmarck

I 23 år var Hanna Hedlund tillsammans med Martin Stenmark – innan paret valde att gå skilda vägar i början av sommaren.
Så här ser Hannas liv ut med barnen i dag efter skilsmässan.
”Allt för barnen”, skriver hon på Instagram.

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmark, 48, var ett par i 23 år. Men efter mer än 20 år som gifta meddelade paret i ett inlägg på Instagram i början av sommaren att de valt att gå skilda vägar. Tillsammans har Hedlund/Stenmark tre barn.

Ja, allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, skrev paret i ett gemensamt inlägg.

Hanna kritiserades av följarna för resa till Grekland

Efter att paret annonserat uppbrottet i sina sociala medier valde Hanna att lämna Stockholm för att resa till lantstället i Hälsingland och sedan Grekland.

Just resan ned till Sydeuropa tillsammans med skådespelarkollegan, Kajsa Ernst, var något hon kritiserades för av sina följare – som menade att det var både respektlöst, nonchalant och alldeles för tidigt att resa utomlands.

Nu verkar det som att Hanna Hedlund är tillbaka i natursköna Hälsingland, Kilafors och landstället igen. För en dryg vecka sedan lade hon ut en bild på familjens pool med följande text:

Med skogen bakom oss, familjen runtomkring (jag har tagit covid test innan och efter Grekland, har antikroppar och är vaccinerad om nån blir provocerad).

BARN Bilden på Niclas Wahlgrens son Tim väcker reaktioner

Varpå Morgan Alling svarade:

Känner mig provocerad av att poolen har konstiga proportioner”, följt av en massa emojis.

Följarna reagerar på bilden med sonen

Därefter har Hedlund delat med sig av alltifrån nostalgibilder från gamla konserter och musikaler till baktips och glamping i trädgården.

”Allt för barnen”, taggade hon in när hon tillsammans med barnen tältade på gräsmattan.

I dagarna passade hon även på att aktivera äldsta sonen då de spelade padel tillsammans.

Mammor mot söner!!! Nu kör vi! Padel i Kilafors”, skrev Hanna.

Bilden på hennes son har fått följarna att reagera. En följare skrev: ”Men gud så stor din son blivit!! Tiden går! Hälsa”.

En annan skrev: ”Ja barnen växer om oss. Nu är det mina barnbarn som växer om mej”. Och en tredje följare skrev: ”Heja mammorna”.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds reaktion efter Martin Stenmarcks nya bild

LÄS OCKSÅ: Allt vi vet om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

SENASTE NYTT!