Sanna Nielsens pik till Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen

Sanna Nielsen och Pernilla Wahlgren

I veckan var det säsongsavslutning av Allsång på Skansen och då gästades Allsångsscenen av ingen mindre än artisten Pernilla Wahlgren.
Sanna Nielsen valde dock att presentera Pernilla på ett lite uppseendeväckande sätt.

I veckan var det dags för det sista avsnittet av Allsång på Skansen för i år. Artisterna som gästade under tisdagens program var Maja Francis, Chris Kläfford, Peter Jöback och Timbuktu.

Under sommaren har några av Sveriges främsta artister gästat Skansen, men ändå har tittarsiffrorna sjunkit sen föregående år. Enligt Aftonbladet har de minskat sina siffror i år från 1 306 000 till 1 151 000 tittare. Samtidigt har Lotta på Lisebergs tittarsiffror ökat från 721 000 år 2020, till 766 000 i år.

Sanna Nielsen fortsätter som programledare nästa år

I vanlig ordning var Sanna Nielsen programledare och i slutet av sändningen kom hon med beskedet om sin framtid i programmet. Då hon är gravid var det många som funderade på om hon ska fortsätta leda Allsången även nästa år.

– Så i och med detta känner jag... att det är så skönt att något kommer vara som vanligt nästa år! Så om ni vill så ses vi här nästa sommar och sjunger tillsammans, tack för all kärlek och all support, utbrister hon till publikens stora jubel.

Det blir alltså ett Allsång på Skansen 2022 med Sanna Nielsen som programledare!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanna Nielsens oväntade ord till Pernilla Wahlgren i direktsändning

Under säsongens sista avsnitt förlängde SVT programmet med en extra timme som gick att följa på SVT plays hemsida. Då uppträdde alla artister en gång till, förutom Timbuktu. Sen kom även en extragäst, nämligen Pernilla Wahlgren, som uppträdde med hennes hitlåt från 1985 Piccadilly Circus.

KÄRLEK Bonde-Susannas fina hyllning till Hannes efter förlossningen

När Sanna skulle presentera Pernilla Wahlgren valde hon att göra detta på ett lite annorlunda sätt. Hon presenterade henne nämligen som Benjamin Ingrossos mamma.

– Japp då är det så att hennes son Benjamin fick en hel timme på den här Allsångsscenen och hon själv får sisådär tre minuter på den här scenen. Japp men här är hon i alla fall. Benjamins mamma!

Pernilla rusade då upp på scenen och ropade:

– Tack Sanna!

Efter Pernilla Wahlgrens framträdande passade hon även på att lägga till någon som Sanna glömde under introduktionen, nämligen att hon även är mamma till Bianca Ingrosso som också stod på scenen förra veckan.

– Biancas mamma!, ropade hon innan hon klev av scenen.

LÄS OCKSÅ: Erika Persson lämnar USA för lyxig semester i Europa

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens besked om framtiden med bloggen

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Youtube

SENASTE NYTT!