LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför missade Åsa och Emilio Ingrosso Benjamins Ingrossos konsert på Allsång på Skansen

11 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Benjamin, Åsa och Emilio Ingrosso.
Benjamin Ingrosso fick äran att uppträda på Allsångsscenen är din. Många i familjen var på plats och stöttade artisten – men Emilio och Åsa Ingrosso syntes inte till.
Annons
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändningBrand logo
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

Benjamin Ingrosso, 23, är just nu en av Sveriges mest hyllade artister. Redan som 8-åring slog han igenom då han medverkade i flera musikaler så som Nils Karlsson Pyssling och Karlsson på taket flyger igen. Nu har artisten hunnit släppa flera hyllade album, varit med i Så mycket bättre, vunnit Melodifestivalen och fått ett eget tv-program, Benjamin's, på TV4.

Nu senast var Benjamin aktuell med Allsångsscenen är din på SVT. En egen konsert på en timme direkt efter Allsång på Skansen. Andra artister som har gjort det föregående år är Lisa Nilsson, Miriam Bryant och Håkan Hellström.

Benjamin Ingrosso hyllas efter hans timma på Allsångsscenen

Han hade bjudit in flera gästartister till hans konsert bland andra Cherrie, Tommy Körberg och hans storasyster Bianca Ingrosso. Syskonen sjöng psalmen Blomstertid och många i publiken rördes till tårar.

Annons

– Jag har svårt att uttrycka känslorna. Det var dels att det var två år sedan jag stod på scenen och hade en hel konsert senast. Och att få stå på allsångsscenen och ha konsert är en helt sjuk känsla. Att folk sjunger med i låtarna, det är bara sjukt, helt galet, säger en tagen Benjamin Ingrosso.

I publiken var många av hans familjemedlemmar på plats, hans mamma Pernilla Wahlgren, Pernillas pojkvän Christian Bauer, morbror Niclas Wahlgren, mormor Christina Schollin och morfar Hans Wahlgren.

– Det var jätteroligt såklart, det är superkul att de vill komma och att de är peppiga. De är superstora supporters och det är så roligt att de tar sig tid, säger Benjamin i intervjun med Nöjesbladet.

Emilio och Åsa Ingrosso satt inte med i publiken på Allsången

Många i familjen var på plats – men inte alla. Benjamins pappa Emilio Ingrosso och hans fru Åsa Ingrosso syntes inte till i publiken. De två befinner sig nämligen i Palma, där paret bor stora delar om året. Emilio stöttade därför sin son därifrån istället genom att dela bilder på Instagram och berätta hur stolt han var över Benjamin.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons