Emilio Ingrossos relation till Pernilla Wahlgrens nya kärlek Christian Bauer

Emilio Ingrosso

Emilio Ingrosso har haft en turbulent relation till hans tidigare ex-fru Pernilla Wahlgren men på senare år har de försonats genom barnen. Tidigare i år gick Pernilla ut med att hon funnit kärleken igen – så ser Emilios relation till Pernillas nya pojkvän Christian Bauer ut.

Emilio Ingrosso, 56, är en framgångsrik krögare, han driver två restauranger i Palma de Mallorca och nyligen öppnade han även en restaurang i Stockholm. Han är pappa till kändisbarnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso som han har tillsammans med realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 53.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos relation till varandra

Pernillas och Emilios relation har varit lite knackig genom åren, men när deras gemensamma son Benjamin vann Melodifestivalen 2018 med låten Dance you off kunde man se ex-paret på samma plats i publiken för att stötta sonen.

På Biancas 25-års fest sågs även Pernilla och Emilio tillsammans, sittandes vid samma bord under festen. Det verkar som att de båda har begravt stridsyxan och på senare år valt att försonas.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på finalen av Melodifestivalen 2018.

Patrik Sterberg/TT

Emilios relation till Pernillas nya pojkvän Christian Bauer

För de som följer Pernilla och hennes barn på sociala medier har nog inte kunnat undgå att Pernilla funnit kärleken i försäljningschefen och modellen Christian Bauer. Och det verkar som att kärleken spirar som aldrig förr för realitystjärnan som aktivt har uppdaterat sina följarna om hur lycklig hon är tillsammans med sin nyfunna pojkvän.

ROMANS? Martins svar om kvinnan på bilden

Tidigare har även Bianca och Benjamin kommenterat om vad de tycker om mammas nya kärlek.

– Han är ju en gud. Asså han är så trevlig. Han är så härlig, han är så skön, sa Bianca i en av hennes vloggar på Youtube.

Även sonen Benjamin verkar vara glad för sin artistmammas nya kärlekslycka:

– Hon är nykär och jätteglad, har han tidigare sagt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Många av Pernillas vänner är även glada för Pernillas skull, när tv-profilen avslöjade på Instagram att hon var stört-kär för första gången så översvämmades hon av kärlek från både vänner och bekanta. Kompisen och ex-svägerskan Jessica Wahlgren var den av de som visade sitt stöd likaså vännerna Carolina Gynning och Carina Berg.

Pernillas barn har som tidigare nämnt även de utryckt sin glädje för sin mamma och är glad för hennes och Christians skull. Däremot har inte Pernillas ex-make Emilio uttalat sig något om kärlekslyckan eller relationen.

Han följer varken Christian eller Pernilla på Instagram och det verkar inte som att de har träffats än – vad det går att utläsa på sociala medier.

LÄS OCKSÅ: Ny familjemedlem gör entré i Wahlgrens värld – Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Carolas tårar efter läkarnas besked – berättar om oron

FOTO: Let's Dance/TV4, Pernilla Wahlgren/Instagram