ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melin om kärlekslivet: ”Jag har inte tid just nu”

05 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Martin Melin
I en intervju med Hänt öppnar polisen Martin Melin upp sig om sitt kärleksliv.
– Jag rankar mitt kärleksliv med en tvåa vilket ändå är godkänt, säger han.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Martin Melin, 54 syntes nyligen i den senaste säsongen av Let's dance där han dansade tillsammans med Maria Zimmerman, 31. Redan på premiärdagen drabbades Martin av en överbelastning i sin fot.

– Jag har ju tränat ganska intensivt under de här veckorna och hoppat och studsat rätt mycket. Det har gjort att musklerna har fått arbeta mer än vad de brukar göra, och jag har gjort en överbelastning, vilket lett till att den inre vadmuskeln i vänster ben fått en bristning, säger Martin i en intervju i Efter fem.

Utöver Let's dance jobbar Martin som polis och är väldigt aktiv på sina sociala medier. Han är även vinnaren av tidernas första säsong av Expedition Robinson som sändes 1997. Han har även skrivit tre böcker; Coola pappor och två spänningsromaner i polismiljö, Status 12 (2013) och Brott kan ej styrkas (2015).

Martin Melin om att han inte hinner träffa någon på riktigt

Martin har varit gift två gånger tidigare och har tre barn. Mellan 2010–2014 var han gift med deckarförfattarinnan Camilla Läckberg och tillsammans fick de sonen Charlie, 12. Innan dess var han gift med Christina Melin, 44. Tillsammans fick paret barnen Fanny, 18, och Felix, 13.

Annons

Idag lever Martin som singel och i en intervju med Hänt berättar han om anledningen till varför han inte är tillsammans med någon.

– Jag rankar mitt kärleksliv med en tvåa vilket ändå är godkänt. Jag skulle vilja säga att det är en etta men det är självförvållat och då kan jag inte ge en etta. Problemet är att jag inte har tid för kärlekslivet. Jag går inte runt och letar heller, men skulle det bli någonting så tror jag att jag kommer ramla över det bara.

Han berättar att han vill ge hela sig själv om han ska gå in i ett förhållande ordentligt.

– Ska jag ha en relation vill jag gå in i den med 100 procent och ge allt och där jag är i livet nu passar inte det för jag har inte tiden. Så inte riktigt än, säger han till Hänt.

Martin Melin om romansryktena med bachelordeltagaren

Häromdagen åt Martin middag med tv-profilen Karin Hanser, 33, som var med i dejtingprogrammet Bachelor 2018. Hon delade en video från middagen på sin Instagram. I intervjun med Hänt dementerar Martin att det skulle ha varit en dejt.

– Nej, det var ingen dejt. Vi har känt varandra i år, så vi är bara kompisar.

Trots det dejtar Martin Melin när han hittar tiden

Han förklarar också att anledningen till varför han är singel inte på något vis stoppar honom från att ändå gå ut på dejter.

– Men det här betyder inte att jag inte kan dejta någon eller gå ut och äta middag. Det kan jag absolut göra, säger Martin till Hänt.

FOTO: TV4, Henrik Montgomery/TT

Annons