LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

7 saker du inte visste om proffsdansaren Maria Zimmerman i Let's dance

18 mar, 2021 
Maria Zimmerman är proffsdansare i Let's dance
Maria Zimmerman är en av proffsdansarna i Let's dance.
Men vem är Maria när hon inte dansar?
Hur lång är hon och vem är Maria Zimmermans pojkvän David?
Annons
Suzanne Axells okända relation till Tobias Bader – så känner de varandraBrand logo
Suzanne Axells okända relation till Tobias Bader – så känner de varandra

Äntligen är Let's dance 2021 igång! Nya kändisar, delvis nya dansare och såklart nya programledare!

Något som inte är nytt är Maria Zimmermans roll som proffsdansare. Frågan är ju vem Maria är när hon inte rör på påkarna på dansgolvet?

Hur gammal är Maria Zimmerman och var bor hon?

Maria Zimmerman föddes den 11 juli år 1989 och är idag 31 år gammal. Dansaren är boende i Stockholm, på söder för att vara mer exakt. Men där bor hon inte ensam, utan med pojkvännen David.

Vem är Maria Zimmermans pojkvän David Nilsson?

Maria Zimmerman bor tillsammans med sin pojkvän David Nilsson. Han föddes den 28 oktober år 1988 och är idag 32 år gammal.

När det gäller Instagram verkar David hålla sig lite i bakgrunden. Men Maria har visat sin kärlek till pojkvännen genom att dela en kärleksfull bild på dem.

Maria och David Nilsson på Instagram

”Ni är nog det finaste jag vet!!!!!”, skriver danskollegan Linn Hegdal i kommentarsfältet till bilden.

Annons

I Let's dance 2021 dansar Maria Zimmerman med kändispolisen Martin Melin. Och någon chans till romans dem emellan finns inte. Orsaken? Maria är trygg med pojkvännen David, något som Martin Melin tidigare pratat om i en intervju med Aftonbladet.

– Här finns det ingen romans med vare sig någon dansare eller någon annan deltagare. Jag kan säga såhär, jag önskar att min framtida flickvän pratar om mig så som Maria pratar om sin pojkvän David. Hon är väldig trygg i sin relation med sin kille och det känns så skönt, har Martin tidigare sagt till tidningen om Maria Zimmerman och David Nilssons relation.

Maria Zimmermans resa i Let's dance

Maria Zimmerman går in med erfarenhet i Let's dance 2021. Hon har nämligen varit med ett flertal gånger tidigare. I år dansar hon med Martin Melin och innan har hon haft dessa kända danspartners:

Annons

Hur lång är Maria Zimmerman och vad heter hon i mellannamn?

Dansaren heter inte bara Maria Zimmerman, utan har även ett så kallat mellannamn, Anna. Men tilltalsnamnet är alltså Maria.

En fråga som ofta dyker upp kring Maria är hennes längd, något Hänt nu reder ut i en intervju då dansaren berättar att hon är 169 centimeter lång.

Vad heter Maria Zimmerman på Instagram?

Maria är inte bara aktiv på dansgolvet och i tv-rutan, hon är även aktiv med sitt konto på Instagram. Där heter hon zimmerstam och har över 5 000 följare.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons