Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö långt ifrån klart – 1 år efter köpet

Pernilla Wahlgren

Förra året köpte Pernilla Wahlgren en tomt på Lidingö, för 8,2 miljoner kronor, där hon ska bygga sitt drömhus.
I somras blev allting klart med bygglov – men bygget har inte gått snabbt.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära artister och tv-profiler. I sommar har Pernilla tillbringat mycket tid med familjen i sitt hus i Spanien samt varit och hälsat på dottern Bianca Ingrosso i Palma.

Pernilla Wahlgen berättar om husplanerna

I september förra året blev Pernilla ägare till en tomt på Lidingö utanför Stockholm och den 1 juni 2021 var ritningarna för hennes drömhus klara. Hon berättade då på Instagram att huset lär stå klart inom ett år.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna - & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år. Fantastiska Heidi Mikalsen har ritat mitt drömhus, och det blir det grymma teamet på rorvikshus som kommer att bygga det åt mig! Ser SÅ fram mot denna sinnesjukt spännande resa”, skriver Pernilla på Instagram.

Till inlägget la hon ut ritningarna på hur huset ska se ut när det är färdigbyggt.

Det var dock inte första gången Pernilla berättade för sina följare om husdrömmen, redan den 9 augusti 2020 skrev hon på bloggen om det.

WOW Martin visar upp stora förvandlingen i Nyhetsmorgon

”Jag hittade nämligen mitt drömhus (trodde jag) som jag också budade på. Men av olika anledningar kände jag att just DET huset inte var rätt för mig…. Och där och då började tanken gro – att om jag bygger mitt eget hus – så får jag ju det precis som jag vill”, skriver hon på bloggen.

Bygget av Pernilla Wahlgrens hur har inte gått fort framåt

Ja, snacket om Pernillas hus har varit på tapeten ett tag nu och bygget av huset har pågått i några månader. Men baserat på Pernillas senaste bilder verkar det ta lite längre tid än vad hon hade planerat.

Nu delar Pernilla två Instagram stories på husbygget och visar upp hur det ser ut på byggarbetsplatsen. Och de har inte kommit särskilt långt. På första bilden skämtar artisten och skriver: ”Inte mycket kvar nu innan huset är klart”.

Pernilla Wahlgrens instastory från bygget.
FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram

På andra bilden skriver hon ärligt: ”Okej då, det är lite jobb kvar.”

Pernilla Wahlgren delar husbygget på instastory.
FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram

LÄS OCKSÅ: Följarnas oro för höggravida Bonde-Susanna Karlsson

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter nya bilderna på Åsa Ingrosso och dottern Lina

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, Youtube

SENASTE NYTT!