LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarna häpnar efter nya bilderna på Åsa Ingrosso och dottern Lina

09 aug, 2021 
Johanna Alm
Åsa Ingrosso delar frekvent med sig att sitt lyxiga liv i Palma tillsammans med maken Emilio Ingrosso. Hennes följare är aktiva med att kommentera under hennes bilder, men Åsas senaste bild skapade en del förvirring bland hennes följare.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Åsa Ingrosso, 46, är sedan 2015 gift med maken Emilio Ingrosso, 55. Tillsammans har de fem bonusbarn tillsammans som består av Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, Benjamin Ingrosso, 23, samt Åsas barn Anton Björling, 24 och Lina Björling, 22.

Åsa och Emilio är tillbaka i Palma

Emilios barn är som bekant för de flesta bosatta i Sverige men Åsas barn Anton och Lina är vanligtvis bosatta i Palma, men på grund av pandemin tvingades de flytta tillbaka till Sverige. I och med att Åsa och Emilio nu har åkt tillbaka till Spanien, betyder det att hon inte kommer att träffa dottern Lina på ett tag. Något som Åsa skrev om på sin Instagram.

”Så var det hemfärd och med det en massa farväl. Även om alla våra älskade barn är mer än vana och själva har så fullt upp att vi får boka in oss lång tid i förväg för att ses så är farvälen lika jobbiga varje gång” skriver hon och fortsätter:

”Det var helt omöjligt för dom att stanna kvar där nere där situationen varit långt, långt värre än i Sverige. Det var självklart det bästa beslutet men nu hade jag velat att hon var där nere med mig”.

Annons

Följarnas förvirring efter upptäckten på Åsa Ingrossos nya bild

I förra veckan lade Åsa ut en bild på dottern Lina där hon skrev att hon räknar ner dagarna till Lina skulle flyga från Sverige ner till Spanien igen.

”Nedräkning innan min lillhöna kommer.”, skrev Åsa under bilden på dottern Lina.

Redan på den bilden strömmade kommentarer från följarna in om hur lika mamma och dotter är varandra.

”Så lik hon är dig!” Skrev en följare då.

Några dagar senare delade Åsa med sig av ännu en bild på sin Instagram, något som förvirrade en del följare. Under bilden på Åsa liggandes vid poolkanten i Palma kommenterade en följare som trodde att bilden föreställde dottern Lina:

”Hon är lika het som mor sin! Ha det så underbart!”

Varpå Åsa svarade på följarens kommentar med att förklara att det är hon själv på bilden:

”Haha... Det är ju jag här.”

En annan person kommenterade i samma tråd med:

”Heeelt jävla omöjligt o se skillnad.”

FOTO: Åsa Ingrosso/Instagram, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons