Peg Parnevik om tiden som singel efter uppbrottet från Filip Lamprecht

Peg Parnevik

Peg Parnevik har bekräftat att hon har en ny kille – Jesper Niklasson.
Nu avslöjar popstjärnan att hon fick sitt hjärta krossat flera gånger innan hon till slut hittade rätt.

Peg Parnevik, 25, slog igenom som tonåring i realityserien Parneviks, där tittarna fick följa den kända familjen Parnevik och deras lyxiga vardag i Florida, USA. Pegs pappa är nämligen en av Sveriges mest framgångsrika golfproffs, Jesper Parnevik.

Sedan Pegs genombrott i har hon hunnit släppa flera hits som Regret it, Loafers och Ain't No Saint. Förutom sitt artisteri driver hon även podcasten Pillowtalk tillsammans med sin lillasyster Penny Parnevik, 24.

OLYCKA Lasse stoppas helt efter plötsliga insjuknandet

Peg Parnevik och Jesper ska flytta till Los Angeles

Peg var tillsammans med modellen Filip Lamprecht, 24, i flera år. Förhållandet var turbulent då paret blev ihop och gick isär ett flertal gånger under åren tillsammans, men i våras gick paret skilda vägar på riktigt.

Som tur var för Peg behövde hon inte sörja särskilt länge över Filip, för hon har nämligen träffat en ny kärlek – Jesper Nicklasson, 24. I ett avsnitt av podden Pillowtalk bekräftade Peg nyligen förhållandet för första gången. Däremot har hon visat upp honom på sina sociala medier tidigare.

– Ni vet redan att jag träffar någon, han heter Jesper, säger Peg i avsnittet.

I samma avsnitt avslöjade Peg Parnevik även att de ska flytta till Los Angeles efter sommaren.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parnevik om hjärtesorgen

Peg Parnevik hann dock vara singel ett tag däremellan. I podden förklarar hon att hon hade en så kallad Hot girl summer, vilket är ett uttryck som innebär att man ska göra vad som helst som gör en glad under sommaren, allt från att flirta till att hitta en hobby. Peg berättar att hon fick sitt hjärta krossat ett antal gånger i början av sommaren, men hon berättar inte vem eller vilka hon blev det av.

– Min singel ”hot girl summer”-period var typ i maj, jag var helt galen. Jag flängde runt väldigt mycket och fick mitt hjärta krossat ett antal gånger och sen klädde jag på mig mina cowboy-boots och satte mig på hästen igen.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas chock efter bilden på Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren lämnar Sverige i en månad – åker till Italien

FOTO: TV4, Henrik Montgomery/TT

SENASTE NYTT!