LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Kristina ”Keyyo” Petrushina och Filip Lamprecht på olika resor i Italien

07 aug, 2021 
Italien verkar vara ett populärt resemål för många svenska kändisar. Bland andra har Kristina ”Keyyo” Petrushina rest till Italien, likaså kompisen och Let's dance-kollegan Filip Lamprecht.
Se semesterbilderna här!
Annons
Det kommer du få höra i Keyyos sommarpratBrand logo
Det kommer du få höra i Keyyos sommarprat

Filip Lamprecht, 24, tog alla med storm under sin resa i Let's dance 2021 där han tillslut segrade tillsammans med Linn Hegdal, 25. Han och Linn dansade galant vecka för vecka och skrev samtidigt historia i tävlingen.

Det är nämligen första gången en proffsdansare vinner två år på raken. Du minns väl att Linn vann förra året tillsammans med artisten John Lundvik. Även Filip skrev historia, då det är första gången två från samma familj vinner tävlingen. Mamma Kristin Kaspersen vann nämligen 2019 med Calle Sterner.

Efter sin medverkan har Filip njutit av sin vinst och befinner sig nu i Italien som är ett populärt resmål 2021 för många svenska kändisar – även Let's dance-deltagaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, har rest till landet.

Filip Lamprecht och Keyyo blev vänner under Let's dance

Keyyo åkte ut några veckor innan finalen, men fick sedan en andra chans att komma tillbaka i tävlingen efter att Carola Häggkvist valde att hoppa av. Keyyo slutade sedan på en tredje plats och var mycket nöjd över sin insats.

Annons

Efter Let's dance har det även hänt en hel del för Keyyo. Hon har exempelvis sommarpratat i P1 och umgåtts med flera Let's dance-deltagare. Programmet skapar minst sagt vänskaps-relationer för livet.

I en tidigare intervju med Hänt inför Keyyos sommarprat beskrev hon resan i Let's dance men även hur relationen till de andra deltagarna är.

– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela gänget hänger, sa Keyyo då.

Keyyo och Filip på olika resor i Italien – Milano och Positano

Trots coronapandemin har många rest i år, vaccinationen går snabbare och många svenskar har varit sugna på sol och värme. Och det verkar som Italien har varit ett populärt resmål för många svenska kändisar!

TV4-programledaren Jenny Alversjö har bland annat rest till Italien, likaså Filip Lamprecht och Keyyo. Detta har de visat upp på sociala medier, Keyyo har bland andra rest med Paradise Hotel-paret Kristian Täljeblad och Anna Pankova Täljeblad.

Nu visar det sig att två av årets hetaste Let's dance-deltagare också tagit sin tillflykt till det populära turistlandet. Närmare bestämt Keyyo, vilket syns i bilden ovan. Hon har befunnit sig i Positano som är en liten by och kommun vid Amalfikusten, på semester.

Filip Lamprecht har också uppdaterat, men varför han befinner sig i Italien är inte helt klart.

I Filips fall befinner han sig ett gäng mil norrut i landet. Närmare bestämt i Milano, Som många känner till arbetar han som modell. Så vem vet, kanske är det därför han besökt den välkända modestaden – för jobb.

Hänt har sökt Filip Lamprecht och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT / Claudio Bresciani / TT

Annons