TV4-tittarnas chock efter bilden på Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon

Anders Pihlblad

I lördagens program av Nyhetsmorgon var det programledaren Anders Pihlblad som höll i taktpinnen men när OS-hjältarna kom in i studion fick sig tittarna en rejäl chock.
”Där krympte du allt Anders”, skriver en tittare.
Slå på ljud

Att titta på Nyhetsmorgon är något som många svenskar startar sin morgon med. De populära programledarna jobbar oftast i par, men på helgerna är det oftast bara en programledare på plats i studion. Dagen till ära var det ingen mindre än Anders Pihlblad, 53, som styrde skutan.

Det var en speciell morgon för Anders, han hade nämligen sin make Henrik Alsterdal, 41, på plats i rummet intill. Henrik var nämligen nyhetsankare dagen till ära och höll i nyhetssändningarna. Detta var givetvis något som Anders verkade vara glad över. På sin Instagramstory filmade han sin make i smyg när han satt och läste upp dagens nyheter.

”Henrik ger Nyheterna”, skrev han då.

ÅH! Julia Franzén om kärlekslivet efter inspelningarna av Bachelorette

Så träffades Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal

Anders och Henrik har varit ett par i 15 år och sedan åtta år tillbaka kan de även titulera sig som äkta makar. Det var efter en personalfest med båt-tema som paret fick upp ögonen för varandra. Då var Anders utklädd till livräddare och Henrik var matros.

2012 gifte de sig på Mallorca och sedan dess har mycket hänt för paret. Bland annat har de barnen Nike och Erling som bor hos dem varannan vecka.

Under sommaren har man kunnat se att Anders och Henrik har njutit av ledigheten i varandras sällskap. Några resor har de gjort på egen hand men givetvis har mycket tid också gått åt till att umgås med barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nyhetsmorgon

Anders ser väldigt liten ut.

Foto: TV4

TV4-tittarnas chock efter händelsen i Nyhetsmorgon

Men att Henrik var på plats i TV4-studion var inte det enda som hände i lördagens program av morgonshowen. OS i Tokyo börjar ju lida mot sitt slut och då var det klart på tiden för OS-hjältarna i diskus att vara på plats i Nyhetsmorgon.

När guld- och silvermedaljörerna Daniel Ståhl och Simon Pettersson klev in och ställde sig på varsin sida av Anders blev det nämligen väldigt påtagligt hur långa de är. Detta är något som tittarna nu har uppmärksammat.

”Vilken mygga Anders blev mellan discusjättarna.”, konstaterar en tittare.

”Oj! Där krympte du allt Anders! Härlig bild!”, skriver en.

”Ha ha han ser ut som en liten hobbit mellan dom”, skriver en annan.

”Var tog du vägen där i mitten?”, undrar en tredje.

Anders verkar själv tycka att det såg väldigt roligt ut och nu har han valt att lägga upp en film som visar sanningen bakom bilden.

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK! Dag Tolstoy visar upp nya familjelyckan

LÄS OCKSÅ: ”SORGLIGT” Mia Skäringer talar ut om övergreppen

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, TV4

SENASTE NYTT!