Julia Franzén om kärlekslivet efter inspelningarna av Bachelorette

Julia Franzén

Efter uppbrottet från Bingo Rimér fattade Julia ett beslut för kärlekslivet – nämligen att istället söka kärleken i tv. Hur det gick är fortfarande hemligt men nu avslöjar hon detaljer om kärlekslivet efter inspelningarna.

Julia Franzén, 30, slog igenom för svenska folket efter sin medverkan i Robinson 2020. I tävlingen fick hon en, enligt henne själv, oväntad bra placering med tanke på att hon tog sig ända till finalveckan. Den som knep segern var däremot kocken Michael Björklund.

Men, det var faktiskt inte första gången man kunde se Julia i tv-rutan. Faktum är att några år tidigare var hon en av huvudpersonerna i Cirkus Magaluf.

Men sedan tiden i Robinson har det hänt en hel del och i höst tar hon plats i tv-rutan ännu en gång. Denna gång är det verkligen hon som står i fokus och målet är att hitta kärleken genom att dejta massa killar i Bachelorette.

HEJ DÅ SVERIGE! Peg Parnevik flyttar med nya kärleken Jesper

Därför tog det slut med Bingo Rimér

Julia har tidigare uttryckt sin önskan om att vilja stadga sig snart och skaffa barn. Förra året inledde hon en romans med kändisfotografen Bingo Rimér, men tidigare i år kunde ex-paret meddela att de valt att gå skilda vägar.

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)”, skrev Julia då.

Däremot är Bingo och Julia mycket goda vänner idag och Bingo har tidigare berättat för Hänt att han kommer sitta som klistrad framför tv:n i höst när Bachelorette går på tv.

Att Bingo och Julia än idag har en god relation till varandra märktes tydligt när de råkade befinna sig i Båstad vid exakt samma tidpunkt, tidigare i somras. Då syntes de festa tillsammans och de hade väldigt roligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julias ord om kärlekslivet efter Bachelorette

Även om Bingo verkar vara ett avslutat kapitel för Julia så är hon ytterst hemlig om hur det står till på kärleksfronten idag. Men nu berättar hon om en hel del detaljer i en intervju med Aftonbladet.

– Efter ”Bachelorette” har jag känt att jag bara vill vila min hjärna. Det var 60 personer i produktionen nere på Rhodos och jag var ju huvudpersonen. Var jag lite trött en dag så var det ”Oj! Julia är trött! Vad kan vi göra? Vill du ha mat? Har du sovit tillräckligt?”. Jag har varit på extremt många dejter och det sista jag vill är att socialisera mig, säger hon till tidningen.

Efter strikta regler från TV4 är Julia fullt medveten om att hon absolut inte får råka exponera någon eventuell pojkvän förrän det sänts på tv. Men hon verkar trots allt väldigt nöjd med kärlekslivet, så vem vet? Kanske har Julia träffat den rätte.

– Jag är väldigt lycklig i mitt kärleksliv. Det är jag, säger Julia.

LÄS OCKSÅ: HEJ DÅ SVERIGE! Peg Parnevik flyttar med nya kärleken Jesper

LÄS OCKSÅ: FYRFALDIGT Jessica, 31, födde fyra barn på mindre än ett år

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt