Tik tok-stjärnan Dag Tolstoy visar upp nya familjelyckan

Dag Tolstoy har blivit viral genom sina humoristiska videor på sina sociala medier, men genom hans medverkan i tv-programmet Farmen tog hans karriär en ordentlig fart. Sedan dess har spekulationer om hans kärleksliv börjat, på sin Instagram visar han nu upp nya kärlekslyckan.

Dag Tolstoy, 28, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i årets säsong av Farmen. Han gjorde snabbt ett starkt intryck och blev storbonde redan första veckan. Dock åkte han ut redan andra veckan då han förlorade i tinget mot Daniel Tholén.

Syftet med att ställa upp i Farmen var att Dag hade haft det väldigt lätt i livet och behövde en rejäl utmaning. Men redan i andra veckan var alltså hans Farmen-resa tyvärr slut.

Trots den korta medverkan i det populära TV4 programmet så blev Dag ett känt ansikte för svenska folket och hans karriär har gått som på räls efter hans medverkan i Farmen. På sina sociala medier fortsätter han att göra viral succé.

Dag Tolstoys nya karriär – satsar på musiken

Tidigare i år meddelade Dag att han släppt sin första singel Träffar andra, den handlar om hur man blir knäpp av kärlek. Han gästade då SVT:s morgonprogram Morgonstudion för att prata om musiken. Där berättade han att han hoppades att den skulle bli årets sommarplåga.

Dags videor på hans sociala medier har alla ett inslag av humor i sig, vilket han ville poängtera att hans nya låt inte har.

– Jag vill separera humorn och artisteriet men det kommer alltid finnas någon slags lekfullhet, sa Dag då.

”SÅ HET” Let's dance-deltagarnes ord om Filips nya bild

Dag Tolstoys nya kärlekslycka

Tidigare i år började spekulationerna om en möjlig kärleksrelation mellan Dag och influencern Anna Winck. I en intervju med Hänt berättade han att han ville hålla sitt kärleksliv privat, men han bekräftade då att han dejtar någon och att han och influencern har bra kontakt.

Sedan dess har varken Anna eller Dag har lagt ut något som har bekräftat att de har en kärleksrelation till varandra. Men på Dags Instagram uppdaterade han sina följare om en annan sorts kärlekslycka! Nämligen hans nya hund Vilma.

I ett meddelande till Hänt bekräftar han att det är hans hund med ett kort: ”Jepp”

Han fortsätter:

”En jaktlabbe, 8 veckor gammal”, skriver Dag till Hänt.

Under bilden på honom och Vilma skrev Dag:

”Nu börjar ett nytt kapitel i livet! Vilma + Dag = hjärta”.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av kommentarer om hur fin lilla Vilma är.

”AJ AJ AJ VAD GULLIGT FÅR ONT”, skrev en följare.

En annan fyllde i med en skämtsam kommentar om att han borde döpt hunden till Natt, eftersom han själv heter Dag: ”Kunde du inte döpt henne till Natt?”

LÄS OCKSÅ: Mia och Jesper Parneviks första ord om Peg och Filips uppbrott

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen i tårar – ryter ifrån efter påhoppen: "Varför får jag inte?"

FOTO: Dag Tolstoy/Instagram

SENASTE NYTT!