Pernilla Wahlgren lämnar Sverige i en månad – åker till Italien

PERNILLA WAHLGREN

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren att hon lämnar Sverige i en månad och pojkvännen Christian Bauer är inte med på resan.
Här är anledningen till att Pernilla försvinner iväg plötsligt.

Pernilla Wahlgren har äntligen kommit hem till Sverige igen efter att ha tillbringat drygt fyra veckor i Casa Rosa, i Marbella. Direkt efter hon kom hem var det raka vägen till Junibacken i Stockholm för att medverka i Tilde de Paulas talkshow Tilde.

Efter det bar det av på en 24-timmars tripp till Marbella ihop med dottern Bianca Ingrosso, för att leta nytt hus. Men nu är tv-profilen alltså tillbaka i Stockholm igen så då kanske man tror att det blir lite lugnare nu på rese-fronten. Men så är inte fallet!

I podden Wahlgren & Wistam avslöjar Pernilla nu att hon försvinner iväg igen, och det är ingen kort resa. Hon ska nämligen vara borta i en hel månad.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

ÄNTLIGEN! Kikki Danielsson visar upp familjelyckan

Därför är inte Christian Bauer med på resan

För några veckor sedan fick Pernilla inbrott, en riktigt obehaglig händelse då Pernilla befann sig i Marbella och inbrottet skedde hemma i huset i Stockholm. För att undvika fler inbrott på den här resan har hon kommit på en bra lösning – hon har ju en kille nu som kan vakta huset åt henne!

– Nej men det är väl jättemysigt, det blir perfekt. För han bor ju en bit utanför stan så att då har han lite närmre ibland, så kan han bo där. Asså han behöver ju inte bo där hela tiden men, förklarar Pernilla i podden.

Pernilla Wahlgren lämnar Sverige – därför försvinner hon

När Pernilla berättade för ex-pojkvännen Joachim Lennholm att sonen Theo kommer behöva vara hos honom i en hel månad råkade vännen Sofia Wistam höra samtalet. Hon blev väldigt chockad och frågade Pernilla hur hon tänkte,

– Att du åker bort en månad slänger du ur dig tre dagar innan du åker bort en månad, säger Sofia.

Pernilla svarar snabbt att det egentligen inte var tänkt att det skulle röra sig om en hel månad, men jobb är ju jobb.

– Till mitt försvar så kan jag säga att jag och Jocke har ju delad vårdnad om Theo, och han får ju komma och gå som han vill mellan oss. Vi har inga fasta dagar och han har faktiskt varit med mig i en månad i Spanien. Så att om rätt ska va rätt så är det ju faktiskt Jockes tur nu, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag ska spela in tv, jag ska åka till Italien!

LÄS OCKSÅ: DRÖMMEN Sanna Nielsens okända drag för karriären

LÄS OCKSÅ: ILSKA Tittarnas ord om Robinson 2022 – efter nya bilderna

FOTO: Discovery+, TT

SENASTE NYTT!