LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielsson visar upp familjelyckan – efter tuffa året

08 aug, 2021 
Kikki Danielsson
I snart två år har Kikki Danielsson suttit isolerad och inte kunnat träffa sin familj och alla barnbarnen. Förra året blev hon farmor och nu har hon äntligen fått träffa sin lilla ögonsten!
Annons
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barnBrand logo
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barn

Kikki Danielsson, 68, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter sina 50 år i rampljuset är hon fortfarande lika populär.

Nu för tiden kan fansen dessutom följa henne på sociala medier där de får en helt ny inblick i hennes liv. Kikki är nämligen väldigt aktiv på Instagram och delar ofta med sig av sina tankar kring allt mellan himmel och jord.

Tillsammans med ex-maken, musikern Kjell Roos, har Kikki barnen Emma Roos, 35, och sex år senare, 1991, fick paret sitt andra barn – sonen Viktor Roos, 30. Däremot höll inte kärlekssagan för evigt, Kikki och Kjell gick nämligen skilda vägar för 22 år sedan.

Efter skilsmässan var det lite knackigt mellan Kjell och Kikki, men som tur är läker tiden alla sår och 2003 återupptog de samarbetet med dansbandet Roosarna.

2020 var ett tufft år för Kikki Danielsson

När Viktor fyllde år tidigare i år kom Kikki fram till en insikt – nämligen att tiden går så himla fort. Något som däremot inte gått lika fort är 2020.

Annons

Det gångna året har varit ett tufft år för Kikki som tvingats isolera sig under pandemin. Hon har tidigare berättat om sorgen över att sitta ensam.

”Har hållit mig hemma sedan i mars, mycket på grund av rädsla, men oxå för att mina barn förbjudit mig att utsätta mig för smitta. Dom har gjort mina ärenden. Men isolering tar hårt på psyket”, skrev hon då på Instagram.

Bingolotto sommarkväll
Kikki gästar Bingolotto Sommarkväll.

Kikkis stora familjelycka med barnbarnen

Sedan dess har det lyckligtvis gått framåt med coronapandemin och fler och fler vaccineras varje dag. Detta är givetvis ett riktigt glädjebesked för Kikki som nu glatt kan umgås med sina barn och barnbarn igen!

I kvällens avsnitt av Bingolottos sommarkväll kan man se att det strålar om artisten och kanske har det att göra med just de glada återföreningarna med barnbarnen. Förra året blev Kikki farmor för tredje gången och lyckan är total!

Annons

”Kom nyss hem från yngsta barnbarnets 1-årsdag. Jag ville ha ett foto med mig å Alla 3 prinsarna. Kan säga att att det blev en nästan Omöjlig sak att få till. Alla barnen ville istället leka med alla de nyöppnade presenterna! Efter denna svettiga Pärs, var det dax för Farmor(jag) att åka hem å Vila. Men Kul å Mysigt var det på Kalaset”, skriver Kikki.

FOTO: TT

Annons