Pernilla Wahlgren om att flytta ihop med Christian Bauer

CHRISTIAN BAUER, PERNILLA WAHLGREN

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i några månaders tid. Men att flytta ihop verkar inte vara något som står på agendan för paret. Nu berättar Pernilla om framtidsplanerna.

Pernilla Wahlgren, 53, och pojkvännen Chrisitan Bauer, 55, har varit ett par i några månader och de verkar lyckligare än någonsin i varandras sällskap. Större delen av sommaren har Pernilla tillbringat i huset Casa Rosa i Marbella och sista veckorna var även Christian på plats!

Med andra ord har paret redan hunnit uppleva en hel del tillsammans. Christian har fått träffa hela Pernillas familj, förutom möjligtvis ex-maken Emilio Ingrosso, 56.

Så, den biten med att träffa varandras familjer verkar nu vara överstökad och nu kan paret blicka fram emot nästa steg i relationen. Däremot berättar Pernilla nu att det verkar långt kvar tills de faktiskt flyttar ihop.

FÖRSVANN Så lever Robbie Williams idag

Pernilla Wahlgren fick inbrott – när hon var i Spanien

Pernilla har podden Wahlgren & Wistam ihop med den goda vännen Sofia Wistam, 55. I podden pratar de om allt möjligt mellan himmel och jord, även om det mest handlat om Christian den senaste tiden. För några veckor sedan hände däremot något oerhört tråkigt – Pernilla fick inbrott.

Eftersom Pernillas hus på Lidingö stod tomt så länge, medans hon var i Spanien, så var det fritt fram för tjuvarna att bryta sig in. Det slutade med att de stal några av Pernillas guldskivor, ett minne som aldrig kommer kunna köpas för pengar.

– Jag blev uppringd mitt i natten av Securitas som säger att jag har inbrott i mitt hem. De ser på kameran att han är kvar i huset. Så fort han kom in så hade ju larmet gått och de var där så snabbt, polis och vakter och jag har ju kameror överallt, så jag har ju sett det, förklarade Pernilla då.

Pernilla Wahlgrens hus

Pernillas hus på Lidingö

Foto: Discovery+

Pernilla om att flytta ihop med Christian

Och nu ska Pernilla lämna sitt hus igen! Denna gång försvinner hon iväg i en hel månad för att jobba i Italien. Så därför är det inte så konstigt att vännen Sofia Wistam nu undrar hur hon egentligen ska skydda sig – så att det inte blir fler inbrott.

– Om du ska åka bort så länge, vem bor i huset? Du vill ju inte ha inbrott igen, säger Sofia.

– Nej men nu har ju jag en kille, förstår du, svarar Pernilla.

Pernillas svar får Sofia Wistam att bli lite nyfiken på parets boendesituation.

– Har ni liksom flyttat ihop nu lite?, frågar hon varpå Pernilla svarar:

– Neeej det har vi inte! Han ska ju bo där när jag är borta!

– Nej men det är väl jättemysigt, det blir perfekt. För han bor ju en bit utanför stan så att då har han lite närmre ibland, så kan han bo där. Asså han behöver ju inte bo där hela tiden men, förklarar Pernilla.

LÄS OCKSÅ: FARLIG FLÖRT Mamman blev kär i 16-åriga sonens bästa vän

LÄS OCKSÅ: HUR? Philippa Parneviks okända relation till Idol-Caspar

FOTO: TT, Instagram