Philippa Parneviks okända relation till Idol-deltagaren Caspar Camitz

Caspar Camitz och Philippa Parnevik

Musikern Caspar Camitz som deltog i Idol 2020 arbetar nu på heltid som artist.
Han verkar även ha en okänd koppling till Philippa Parnevik och pojkvännen Karl ”Kalle” Bergh.
Hur då? Hänt reder ut!

Caspar Camitz deltog i TV4:s Idol och var en solklar tittar-favorit som många trodde skulle vinna. Han tog alla med storm och har även efter Idol börjat samarbeta med jury-medlemmen Anders Bagge. Men trots sina framgångar i programmet så blev det alltså inte Caspar som kammade hem vinsten utan det var ingen mindre än Nadja Holm som vann finalen mot Paulina Pancenkov.

Caspar har sedan Idol fortsatt arbeta som artist och har som tidigare nämnt ingått i ett samarbete med Anders Bagge. Men visste du att Caspar har en koppling till familjen Parnevik?

TÅRAR Paret Bagges stora familjesorg ”Jag bara gråter”

Philippa Parneviks okända koppling till Caspars Camitz

Caspar Camitz har faktiskt en koppling till familjen Parnevik, och det gäller Philippa Parnevik och hennes pojkvän Karl ”Kalle” Bergh.

På sociala medier går det att se att Caspar följer både Philippa Parnevik och pojkvännen Kalle Bergh. Philippa och Kalle följer även honom tillbaka. Dessutom har Caspar kommenterat en video på Philippa och Kalle. De verkar med andra ord vara vänner och bekanta med varandra. Kanske det är så att Philippa och Caspars vägar har möts genom Philippas kärlek Kalle!

”Majsigt”, skrev Caspar till Philippas video med pojkvännen Kalle.

Caspar följer både Philippa och Kalle på Instagram, och de följer honom tillbaka.

Caspar Camitz släpper ny musik – debuterade med singel i juni

Caspar Camitz är sedan tidigare sångare i olika band. Han sjunger i gruppen Dancing Lynx. Men han har även bandet Soldåd ihop med sin nära vän och Ex on the beach-profilen Niklas Åkerlund.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I juni meddelade Caspar och Bagge att de släpper låten Andas. ”På Fredag 18/6 släpper Caspar Camitz & Katmanlo sin debutsingel "Andas"”, skrev Caspar då på Instagram.

Även Bagge berättade om singeln och beskrev Caspar som ”något extra”.

”I höstas hände något extra för mig på min Idolresa. Något som kröp innanför skinnet. Det var en blandning av gåshud och att jag reste ragg. Man kan kort och gott säga Caspar. Stolt som en tupp är jag i vilket fall och nu vill jag presentera ett nytt samarbete med Caspar Camitz och med mitt management Promotormedia. Shit, nu kör vi! Första singeln ligger ute nu! Och vi har knappt börjat...”, skrev Anders Bagge om Caspar.

Hänt har sökt Philippa Parnevik och Caspar Camitz för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om kärlekslivet: ”Jag har inte tid just nu”

LÄS OCKSÅ: Ny familjemedlem gör entré i Wahlgrens värld – Christian Bauer

FOTO: Karin Törnblom/TT / Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Senaste nytt