Johanna Lind Bagges ärliga ord om familjesorgen – ”Jag bara gråter”

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge på Svenska hjältar-galan 2018.

Anders Bagge och hans fru Johanna Lind Bagge älskar hundar.
Nu berättar Johanna om det tragiska beskedet för deras hund Ebba.
”Jag är inte stark någonstans”, skriver hon.

Johanna Lind Bagge, 49, är modell och var tidigare Fröken Sverige, hon är hudvårdsterapeut, entreprenör och hundälskare. Idag lever Johanna tillsammans med idoljury-medlemmen Anders Bagge, 53, i ett stort hus utanför Stockholm med deras fem hundar.

SORG Margaux Dietz ärliga ord om 4-årige sonen Arnold

Johanna Lind Bagges hund Ebba har blivit sjuk

Både Johanna och Anders älskar hundar, som tidigare nämn har de fem hundar tillsammans och stor del av deras vardag går ut på att ta hand om sina älskade fyrfota vänner. Men nu kom Johanna med det tragiska beskedet, deras hund Ebba har drabbats av en tumör.

”Älskade lilla Ebba. Har kämpat med dig och åkt till och från veterinären under det senaste året. Vi har utvärderat och gått igenom bit för bit och efter avslutad medicinkur nu senast kände jag att det fortfarande inte stämde och ville ta ytterligare en kontroll. Vi nästa kontroll hos veterinären när vi röntgade hjärtat kom domen om en tumör som tydligt syntes samt en infektion runt/vid hjärtat.”, skriver Johanna på sin Instagram.

Hon fortsätter och berättar att Ebba inte har många dagar kvar att leva:

”Jag vet att våra dagar är räknade och jag går sönder inuti av vad jag vet vad som väntar. Jag orkar inte tänka tanken och tårarna rinner för hur mycket man älskar hundar så hatar jag när den dagen kommer då du de ej finns med längre.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Johanna skriver att hon vill visa sig stark för Ebba men att hon inte klarar av det, hon skriver att hon gråter.

”Du tittar på mig på med dina stora ögon, du lägger dig vid mina fötter, du vill ligga nära och jag kramar dig lite extra och försöker dölja mina tårar för dig, men jag gråter när du blundar, jag vakar över dig och jag vet att du vet….du förstår…. Jag ber om att du stannar hos oss så länge du orkar älskar dig överallt annat älskade Ebba”.

LÄS OCKSÅ: Carolas tårar efter läkarnas besked – berättar om oron

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens bild på Filip Lamprecht väcker reaktioner

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

SENASTE NYTT!