Margaux Dietz stora sorg över 4-årige sonen Arnold

Margaux Dietz, Sean Cunning, Arnold

Margaux Dietz uppdaterar flitigt sina följare om sitt privatliv och hur det är att ha sonen Arnold varannan vecka. När det nu var dags för Arnold att åka till sin pappa Jacob Liebermann berättade Margaux om den tunga sorgen.

Margaux Dietz, 30, är en svensk bloggare, influencer och programledare. Hon har sedan 2017 sonen Arnold, 4, tillsammans med Jacob Liebermann. Våren 2019 gifte sig paret. Paret vigdes av kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, men eftersom Busch saknade vigsellicens blev giftermålet aldrig giltigt. Kärlekssagan varade däremot inte för alltid och hösten 2019 separerade paret.

Margaux Dietz om uppbrottet från Jacob Liebermann

I en tidigare intervju med Hänt har Margaux berättat om uppbrottet från Jacob.

– Känslorna svalnade. Vi var bästa vänner istället. I och för sig måste man kämpa för att ett förhållande ska funka, men vi hade varit tillsammans i åtta år och haft svackor innan som vi tagit oss igenom. Nu var vi inte mer än vänner längre, sa hon då.

Kort efter uppbrottet från Jacob träffade influencern en ny kärlek, nämligen Emil Ingemarsson. Inte heller det förhållandet varade för evigt och bara tre månader senare valde paret att gå skilda vägar.

Men nu verkar det som att Margaux har träffat mannen i sitt liv till slut, Sean Canning. Paret har varit tillsammans i några månader nu och i januari friade Sean till Margaux. Hon delade då med sig av förlovningsbilderna på sin Instagram. Många tyckte att paret gick fort fram, men Margaux menade då att är det lätt om det är rätt.

KONSTIGT? Charlotte Perrellis chock efter Allsången

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux då till bilderna.

Margaux Dietz sorg över sonen Arnold

Trots att kärleken spirar för influencern så är det desto tuffare att dela vårdnad om sonen Arnold med ex-pojkvännen Jacob. På hennes blogg har hon tidigare varit öppen om känslorna kring att fortsätta hålla god kontakt med ex-pojkvännen på grund av deras son.

”Vi har bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold”, erkände hon då.

I veckan var det dags för Arnold att åka till sin pappa och i en Instagramstory delade Margaux med sig om känslorna kring att lämna över Arnold till Jacob:

”Lämnat den lille till hans pappa efter vår mysiga semester och jag saknar honom redan så det gör ont. Älskar att svara på alla hans tusen frågor och mysa hela dagarna.”

Margaux Dietz

Foto: Margaux Dietz/Instagram

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning hyllas av följarna efter ärliga amningsbilden

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlund försvinner helt på sociala medier efter bebislyckan

FOTO: Margaux Dietz/Instagram

SENASTE NYTT!