TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Charlotte Perrellis chock efter uppträdandet på Allsång på Skansen

04 aug, 2021 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli gjorde en comeback på scenen under Allsång på Skansen med publik.
Men efter framträdandet tyckte artisten det kändes konstigt.
– Det kändes konstigt att man blev lite mer påverkad, säger hon till Aftonbladet.
Annons
Charlotte Perrelli om nya avslöjanden i dokumentären: “Aldrig pratat om innan”Brand logo
Charlotte Perrelli om nya avslöjanden i dokumentären: “Aldrig pratat om innan”

Charlotte Perrelli, 46, och kärleken Anders Jensen har befunnit sig i Spanien hela sommaren i deras lyxiga paradis i Marbella. Med sig har de haft alla barnen, deras två gemensamma Adrian och Alvin, även Perrellis Angelo och Alessio. Likaså var Anders Jensens dotter Izabella på besök – och familjen verkar haft en drömsemester.

Charlotte har varit flitig på att uppdatera på Instagram och dagarna har bestått av padel, tennis, bakning och givetvis sol och bad. Men nu är semestern slut och Charlotte är tillbaka på scenen och sjöng på Allsång på Skansen för publik igen. Men varför kändes det konstigt efter uppträdandet? Nu berättar hon!

Charlotte Perrellis semesterparadis i Marbella: ”Magiskt”

Charlotte är förutom entreprenör, artist även en flitig bloggare och influencer. Hon uppdaterar dagligen sina sociala medier och har bloggat om sitt liv i flera år. Under sin vistelse i Marbella har följare kunnat ta del av den lyxiga semestern.

Annons

Charlotte visade exempelvis upp när familjen befann sig på stranden och beskrev den stora lyckan.

Till bilden skrev artisten: ”HUR härligt är det med en dag på stranden?! Alla spelar strandtennis, bygger sandslott, surfar på brädor på vågorna. Magiskt! Nu dansar vi in på restaurangen… lördag!!!”

Charlotte Perrelli chock efter framträdandet – uppträdde för publik

Under tisdagens Allsång på Skansen gästade ingen mindre än Perrelli, hon sjöng bland annat sin stora hit Still young från Melodifestivalen.

I en intervju med Aftonbladet beskrev hon känslorna efter uppträdandet, som enligt henne själv kändes lite konstigt. Hon beskriver att hon inte var riktigt van vid publiken efter ett och ett halvt år utan.

– Det är faktiskt konstigt. Självklart är igenkänningsfaktorn rätt hög. Man har ju gjort detta hela livet. Men det var rätt annorlunda nu, för 1,5 år är en rätt lång frånvaro i det här sammanhanget. Jag fick verkligen upp en puls och det blev mer nervöst, säger hon till tidningen efter programmet.

Annons

Charlotte medger att hon både var nervös och inte kände sig riktigt nöjd med framträdandet.

– Jag lyssnade på det efteråt och det är kanske inte det bästa jag har gjort. Men det är ingen big deal. Rösten är otränad och man blir lätt hes. Det tar tid att vänja sig vid detta igen.

Samtidigt är hon tacksam över publiken som var på plats förklarar hon för Aftonbladet.

– Jag tror att publiken är mer tålmodig nu på ett helt annat sätt. Normalt sett kanske man sitter och tycker ”äh, jag har sett bättre. Detta var inte så kul”. Men nu känns det som att alla verkligen törstar efter att få höra livemusik.

FOTO: Mattias Hansson/TT / Erik Simander/TT

Annons