ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernsons svar om Let's dance 2022 – samtalet med TV4

03 aug, 2021 
Johanna Alm
Sigrid Bernson som har varit en populär profil i TV4:s succéprogram Let's Dance i många år medverkade inte i årets säsong av dansprogrammet.
Nu berättar hon exklusivt till Hänt anledningen bakom och om vi kommer få se henne göra en comeback i nästa säsong.
Annons
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriärBrand logo
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär

Sigrid Bernson, 32, har dansat i det populära TV4-programmet Let's Dance i många år, inte minst med stjärnor såsom Benjamin Ingrosso, Anton Hysén, Samir Badran och Robin Bengtsson som hon numera är sambo med.

Dansduon fann varandra under deras medverkan i Let's Dance 2019 men höll deras kärleksrelation hemlig framtill december senare samma år. Det var på Instagram som de båda la ut kärleksfulla bilder på varandra och därmed bekräftade deras relation:

“Pussbild från Thailand”, skrev Sigrid till en bild där hon och Robin sitter i ett träd och pussas.

Sigrid Bernson och Robin Bengtssons renoveringsplaner

I mars förra året avslöjade paret att de valt att ta nästa steg i relationen och köpt ett gemensamt hus tillsammmans i Vallentuna, strax utanför Stockholm. De har sedan köpet renoverat och fixat i villan och verkar nu klara med allt. Idag bor de två i huset tillsammans med Robins son William, som han har sedan en tidigare relation med Emma Hallbygård.

Annons

Sigrid och Robin verkar minst sagt ha flera projekt på gång. Förutom att renovera hus köpte de en båt tidigare i år som de har fixat och renoverat från topp till tå. Något som paret stolt visade upp för deras följare på Instagram.

Sigrid Bernsons ärliga ord om Let's Dance

Trots att Sigrid har varit en tittarfavorit i TV4:s succéprogram Let's Dance och fått dansa med folkkära profiler och dansat hem storvinsten tre gånger tidigare så valde Sigrid att inte medverka i programmet i årets säsong.

Tidigare kunde TV4 avslöja varför Sigrid Bernson inte medverkar i årets säsong av det populära dansprogrammet:

"Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk", skrev kanalen då i ett meddelande till Hänt.

Till Hänt berättar nu Sigrid om anledningen bakom valet att inte medverka i årets säsong och om vi kommer få se en comeback nästa år.

– Jag får se litegrann, jag har en dialog med dom varje år och så får vi se om det passar bättre nästa säsong eller inte.

– Det tar mycket tid från mig för att göra, därför var jag inte med nu senast, säger Sigrid.

FOTO: Robin Bengtsson/Instagram

Annons