Charlotte Perrellis stöd till Anders Jensen – orden inför alla

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i snart sex år och på sociala medier visar de gärna upp kärleken för varandra. Paret stöttar varandra i vått och torrt och ibland är stöd viktigare än någonsin.
”Good luck”, skriver Charlotte.

Charlotte Perrelli, 46, lever ett lyxigt liv ihop med sin make Anders Jensen, 44. Förutom att spela padel så reser de mycket och nyligen visade Charlotte upp bilder från deras påkostade golfsemester i Spanien.

Till vardags bor de i Djursholm i en stor villa och tillsammans har de barnen Adrian och Alvin. Sedan tidigare har Anders dottern Izabella tillsammans med journalisten Suzanne Sjögren och Charlotte har baren Angelo och Alessio ihop med krögaren Nicola Perrelli.

Och Anders och Charlotte verkar minst sagt vara lyckliga tillsammans! Förutom villan i Djursholm äger de fler fastigheter. Exempelvis åker de ofta till deras hus i Åre eller lyxvillan i Spanien.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte Perrellis knep med Anders Jensen

Nyligen gästade Charlotte Perrelli podcasten Hälsorevolutionen. Där berättade hon om maken Anders och deras passion för träning. Passionen har dessutom stärkts under pandemin, då många av Perrellis jobb ställdes in. Och det främsta intresset är padel, en sport som både Charlotte och Anders brinner för.

– Jag är verkligen ingen stjärna på att spela padel men jag kämpar så att det glöder. Jag är så mycket bättre än när jag började. Det är så enormt mycket teknik. Jag tycker att det är så roligt att få utvecklas i det, sa Charlotte då.

Anders Jensen, Charlotte Perrelli

Anders och Charlotte älskar padel.

Karin Törnblom/TT

Och träningen verkar minst sagt vara ett knep för både Anders och Charlotte. Hon berättade bland annat att det hjälper henne att hålla de negativa tankarna borta under pandemin.

– Jag fokuserar på det för att må bra. Jag är lite rädd för att trilla ner i hålet och bli deprimerad av att inte ha något att göra och inte känna mig viktig och betydelsefull, sa hon då.

ATTACK Hårda orden om Anders Lundins äktenskap

Charlottes stöd inför Anders viktiga jobbdagar

Något som Charlotte och Anders också har gemensamt är deras enorma driv och båda två är väldigt framgångsrika på det de gör. Anders jobbar som VD på ett glasföretag som gör bilrutor och varje dag får han företaget att växa.

De senaste dagarna har varit extra viktiga för honom då företaget är på gång att expandera ytterligare, något som Dagens Industri nu rapporterar om. Någon som är väl medveten om Anders utmaningar just nu är ju såklart hustrun Charlotte Perrelli.

På hennes Instagram skriver hon nu en stark text där hon visar sitt stora stöd för maken Anders.

”Viktiga intensiva dagar... Good luck darling!”, skriver Charlotte till en bild på Anders där han är väldigt formellt klädd.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis lyxfest för sonen Alessio – bilderna visar

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis oro för sonen Alvin – vädjar efter hjälp

FOTO: TT

SENASTE NYTT!