Charlotte Perrellis lyxliv med Anders Jensen – privata bilderna visar

Anders Jensen, Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen visar gärna upp sitt flotta liv på sociala medier. Om de inte åker skidor i Åre så spelar de padel – sporter som anses dyra och lyxiga. Men deras lyxiga vanor slutar inte där. Nya bilder visar nu hur paret tagit sig an ytterligare en lyx-sport!
Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit ett par under flera års tid. Tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian och bor i den lyxiga Stockholms-förorten Djursholm.

LÄS MER: Carina Bergs chock efter elaka frågan om nyfödda dottern

Deras 800 kvadratmeter stora villa har allt man kan tänka sig behöva, så som egen tennisbana och jacuzzi. Dessutom äger paret även ett hus i mångmiljonklassen i Marbella på spanska solkusten och utöver det har de även en stuga i Åre.

– Jag känner mig extremt lyckligt lottad och jag tänker på det jätteofta. Jag går inte heller och tänker att det kommer vara för evigt, allt kan förändras. När något som corona händer behöver jag inte ha paniken att få in pengar, jag vet att många har kniven mot strupen nu – det gör mig ännu mer tacksam, har Charlotte tidigare sagt om framgången tillsammans med maken.

Stora intresset för dyra sporter

Under corona har Charlotte med andra ord inte haft så jättemycket jobb, detta är dock något som hon saknar enormt. Hon har tidigare berättat för fansen om sorgen att inte få uppträda som vanligt.

Men mitt i alla tråkiga besked om inställda konserter så har Charlotte utnyttjat tiden till att skaffa sig en ny hobby: padel. Den populära racket-sporten har verkligen slagit igenom i Sverige under coronapandemin och att den lätt skapar ett beroende är något som Charlotte kan skriva under på!

– Jag tycker inte det är roligt att gå ut och springa. Det fantastiska med padel är att du kan komma som nybörjare och få över bollen, så du kan få till ett spel utan att vara världsmästare. Det är anledningen att jag blivit helt biten, har Charlotte berättat för Expressen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya bilderna visar parets lyxiga liv

Att Charlotte och maken Anders har det gott ställt är ingen hemlighet och nu visar nya bilder från parets senaste utlandssemester att det stämmer väl. På bloggen har Charlotte nu lagt upp bilder från deras tripp till det tredje hemmet – Marbella!

Det är nämligen så att Charlotte har testat på golf, vilket är ytterligare en dyr sport för schlager-stjärnan! Nu skriver hon om det glada beskedet:

”Är verkligen ingen stjärna på detta…. men å andra sidan hur många är det på någon sport inrökande? Ganska få. Skam den som ger sig. Helt magnifik bana och otroligt svår då det var raviner och vatten på nästintill alla hål.”, skriver Charlotte och fortsätter:

”Men så skoj!!”

Charlotte Perrelli

Charlotte slog ut från dam-tee.

Foto: Charlotte Perrelli
Klubbhuset

Det lyxiga klubbhuset.

Foto: Charlotte Perrelli
Golfbilen

De långa avstånden gör det värt att ha golfbil.

Foto: Charlotte Perrelli

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis raseriutbrott – slog sönder racket

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli och Anders lyxliv – medlemskapet i Djursholm country club

FOTO: TT, SVT

SENASTE NYTT!