LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Öfvergårds hårda ord om Anders och Kerstin Lundins äktenskap

10 jun, 2021 
Kerstin Lundin, Anders Lundin, Anders Öfvergård
Anders Lundin och hans hustru Kerstin Lundin har ett speciellt sätt att samarbeta på. Detta får Anders Öfvergård att bli rasande och nu kritiserar han deras äktenskap.
– Att vara effektiva är inte deras styrka, säger han.
Annons
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar påBrand logo
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på

Succéprogrammet Anders knackar på är inne på sitt fjärde och sista avsnitt för den här säsongen. Under de senaste veckorna har man fått se honom knacka på hos kändisar som svenska förbundskaptenen Janne Andersson, komikern Björn Gustafsson och artisten Maja Ivarsson.

Men i kvällens avsnitt är de alltså dags att knacka på hos programledaren Anders Lundin och hans fru Kerstin.

När Anders Öfvergård, 53, knackar på är det oftast inte glada miner och positiva besked som kommer ur hans mun. Exakt så var det givetvis även när han knackade på hos Anders och Kerstin Lundin.

– Men den här ringklockan, är den trasig?, säger Anders i programmet som hittade ett fel redan innan han ens knackat på.

Anders Öfvergårds ord om programmet

Alla kändisar som medverkar i programmet är i behov av hjälp med något slags byggprojekt hemma, litet som stort.

Annons

Och i och med besöken så kommer Anders väldigt nära dessa artister, skådespelare och tv-personligheter, vilket leder till väldigt fina samtal om livet – under renoveringens gång.

– Det var en spridd blandning av gäster jag hälsade på hos den här säsongen och flera otippade möten, vilket alltid är intressant, har Anders tidigare sagt om programmet. Han fortsatte:

– De flesta gillar att bygga men gör det på ett för krångligt sätt, så det känns bra att jag fick komma och styra upp några projekt. Vissa med mer motstånd än andra.

Anders Lundin, Kerstin Lundin
Samarbetet mellan makarna.

Anders och Kerstin Lundin behövde hjälp med lite allt möjligt, och under byggets gång kom Anders Öfvergård fram till en insikt som rör deras äktenskap.

– När Kerstin är med, då säger han "nej men gör du, gör du, gör du". Så Anders gör ju liksom ingenting. Han sitter bara på golvet och kommer med glada tillrop, förklarar Anders.

Annons

Anders Öfvergårds ord om Anders och Kerstins äktenskap

I programmet får man se att Anders Lundin främst tittar på Kerstin som arbetar med att klippa ut en hörna. När Anders Öfvergård upptäcker detta blir han tvungen att säga till på skarpen:

– Näej!! Medan Kerstin gör den här hörnan, finns det inte en möjlighet för dig att göra nån annanstans då?

– Nej för då är det ju inte samarbete, svarar Anders Lundin lite tyst.

– Nej men sluta!! Samarbete är väl att nå målet ihop!?, utbrister Anders Öfvergård.

Han förklarar också att paret inte riktigt verkar ha koll på vad samarbete och effektivitet faktiskt handlar om. Alla äktenskap gör ju olika, men sättet som Anders och Kerstin gör på verkar inte riktigt falla "arga snickaren" i smaken.

– Jag tycker att de har missuppfattat samarbete. Det innebär inte att man ska sitta på samma kvadratcentimeter båda två, säger han och fortsätter:

– Att vara effektiva är inte deras styrka, det kan jag säga direkt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons