Emilia Wahlund försvinner helt på sociala medier efter bebislyckan

Emilia Wahlund

Emilia Wahlund är aktiv på sina sociala medier och visar gärna upp familjelivet med sambon Marcelo Peña och dottern Elle.
Men den senaste tiden har Emilias sociala medier tagit hårt på hennes välmående.
Nu delar hon med sig av hur hon mår.

Emilia Wahlund, 21, är sedan två år tillbaka tillsammans med Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och tillsammans har de dottern Elle, som föddes tidigare i år.

Paret har minst sagt haft ett stormigt förhållande och deras följare har inte varit blyga för att lägga sig i deras relation. Paret har tidigare fått hatkommentarer från följare, något som Emilia förra året valde att uttala sig om. Hon gav då följarna svar på tal och valde även att hylla sin sambo och resan de gjort tillsammans.

”Jag är så stolt över oss två. Tänk hur mycket skit vi fått höra, att vi aldrig kommer hålla, att jag bara är en i mängden och ett tidsfördriv för M, att han inte är kär i mig, att jag är ung och dum osv osv listan kan göras lång. Nu sitter vi här och ska få en dotter om 4 månader och har precis köpt ett hus tillsammans. Wow.”, skrev Emilia på sin Instagram story.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilia Wahlund och Marcelo Peña blev anmälda till socialen

Tidigare i sommar publicerade Emilia ett inlägg på sin Instagram att hon och Marcelo har blivit anmälda till socialen. Det handlade då om en anonym orosanmälan som kommit in till socialtjänsten om parets dotter. Emilia ringde direkt upp till socialtjänsten och efter ett samtal kom de fram till att paret inte behövde ha ett möte. Även detta delade hon med sig av på sin Instagram:

TALAR UT Robinson-Emmas kris med kärleken Henrik

”Jag ringde upp soc storgråtandes direkt efter jag öppnade brevet, dom förstod mig och vi kommer inte behöva ha något möte. Vilket som så kommer jag ta en paus från sociala medier i några dagar för just nu fattar jag ingenting.”

Därför försvinner Emilia Wahlund från sociala medier

Under måndagen lade Emilia ut en Instagram-story där hon delade med sig av den ångest hon känner över sina sociala medier. Bland annat skriver hon att hon kommer ta en paus från Instagram.

”Jag kommer ta en paus från instagram, helst av allt skulle jag vilja ta bort mitt konto och aldrig logga in på det mer men funkar tyvärr inte så när det är mitt jobb och min inkomstkälla. Jag ska vara ärlig med er och säga att jag inte alls mår bra, jag upplever en ångest jag aldrig känt tidigare, går runt med gråten i halsen konstant och känner mig helt tom.”

Hänt har sökt Emilia för en kommentar utan framgång.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas skarpa kritik mot inslaget i Lotta på Liseberg: ”Ta ansvar nu!”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos uppmaning till Pernilla Wahlgren – efter sexsnacket

FOTO: Privat/Instagram

SENASTE NYTT!