Emilia Wahlund söker boende med dottern efter bostadskrisen med Marcelo Peña

Emilia Wahlund och Marcelo Peña

Emilia Wahlund har tidigare gjort det tydligt för sina Instagram-följare att hon inte trivs i huset i Sigtuna.
Nu har hon och pojkvännen Marcelo Peña hamnat i en boendekris efter ett bakslag – och Emilia meddelar att hon söker nytt boende.
”Vi ska inte göra slut”, skriver hon nu på Instagram.
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända
Slå på ljud

Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlund, 21, har tillsammans dottern Elle, som föddes i maj tidigare i år. Under graviditeten köpte familjen ett hus i Sigtuna i förhoppningen att de skulle trivas utan stressen i stan och närmre naturen, både för hunden och för dottern.

Lyckan kring husköpet blev dock kortvarig och paret gick nyligen ut med nyheten att de har bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholms innerstad.

”Tyvärr så kändes det inte rätt just för att det är så långt ifrån allt”, har Emilia tidigare skrivit i ett meddelande till Hänt. Hon fortsätter:

”Jag gillar "stressen" inne i city och gillar att ha nära till allt. Sigtuna är verkligen superfint, vi har helt underbara grannar här och det är en supermysig stad men tyvärr så kändes det inte rätt just för att det är så långt ifrån allt”.

Emilia Wahlund om nya lägenheten

Senare samma vecka berättade Emilia för sina följare att hon och Marcelo hittat sin drömlägenhet i Stockholm.

”Ni kommer älska vår lägenhet vi ska köpa. Jag är så kär och det känns så himla rätt. Jag trivdes tyvärr inte här borta i Sigtuna, det var alldeles för långt bort och jag har saknat stan så mycket.”

Kort därefter fick paret tråkiga nyheter om att säljaren hade dragit sig ur i sista sekund och familjen var tillbaka på ruta ett igen, kvar i huset i Sigtuna.

Därför söker Emilia Wahlund nytt boende

Nu har Emilia Wahlund återigen gått ut på Instagram story och berättat om situationen som råder. I ett nytt inlägg förklarar hon att relationen mellan henne och Marcelo Peña är långt ifrån optimal just nu.

”Fått väldigt mycket kommentarer och frågor om varför Marcelo ofta gör saker utan mig och Elle och varför han inte är hemma så mycket. Jag ska vara ärlig med er och berätta att vi har det jättejobbigt just nu. Vi har nog aldrig haft det så här kämpigt med vårat förhållande förr men vi kämpar på och ger inte upp i första hand”, skriver hon.

Nu är Emilia på jakt efter ett tillfälligt boende där hon och Elle kan vara tills flytten tillbaka till stan blir av.

”Söker lägenhet som jag & Elle kan hyra för tillfället. Både Gävle och Stockholm fungerar. Skriv i DM om ni vet något.”

Flyttar till farföräldrarnas hus

Emilia vill vara tydlig med att hon och Marcelo inte har gjort slut. Men att vara ensam i det stora huset är inte ett alternativ just nu.

”Jag vill inte sitta här ute ensam och inte kunna träffa vänner/göra saker på samma sätt som jag kan göra i Gävle/stan. Blir för ensamt till slut...”, Skriver Emilia.

Nu verkar det som att Emilia Wahlund har hittat en lösning. Hon funderar nämligen på att flytta in hos sina farföräldrar en period.

”Åker nog och stannar i stugan större delen av sommaren. Då får jag umgås med farmor och farfar också. Och sen är det ju bara att åka hem om jag får hemlängtan”, skriver hon på Instagram.

Foto: Emilia Wahlund/Instagram

Foto: Emilia Wahlund/Instagram

Foto: Emilia Wahlund/Instagram

Hänt har sökt både Marcelo Peña och Emilia Wahlund för kommentarer.

LÄS OCKSÅ: Marcelo Peña och Emilia Wahlund flyttar ifrån Sigtuna

LÄS OCKSÅ: Därför blev Emilia Wahlund och Marcelo Peña anmälda till socialen

FOTO: Emilia Wahlund/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN