Agneta Sjödins okända koppling till norska prinsessan Märtha Louise

AGNETA SJÖDIN, PRINSESSAN MÄRTHA LOUISE

Agneta Sjödin har en viss koppling till norska prinsessan Märtha Louise. Hur då?
Nu väljer hon att avslöja att de har en sak gemensamt.
–Det var häftigt men hon är också människa som alla andra, säger Agneta till GT.
Agneta Sjödin om hur hon nästan blev Bondbrud
Slå på ljud

Agneta Sjödin, 54, är en programledare som befunnit sig på TV4 en lång tid. Hon är återkommande i Fångarna på fortet tillsammans med vännen och kollegan Gunde Svan och hon har dessutom programmet Agnetas Nyårskarameller.

Numera syns hon leda Bingolotto sommarkväll tillsammans med Arvingarnas Casper Janebrink, 51. Varje lördag pendlar hon till Göteborg och bor på hotell för att leda det direktsända programmet. Samtidigt skriver hon även på en ny bok som släpps i november. Men visste du att Agneta har en koppling till norska prinsessan Märtha Louise? Nu berättar hon om deras samtal!

Agneta Sjödin om att få sommarprata i P1: ”Min tur”

För att inte glömma så var även Agneta Sjödin en av de som fick äran att sommarprata i P1, när Hänt intervjuade henne inför berättade hon om hur det kändes.

– Det känns superkul, jag blev jätteglad när jag fick frågan. Samtidigt undrade jag; ”hur ska jag få ihop det här?”. Jag har väldigt många projekt just nu, då jag startade upp en del projekt under coronapandemin när mina tv-jobb försvann. Och nu har jag plötsligt fullt upp, berättade Agneta.

Hon medgav även att hon alltid har velat sommarprata och tänkt att de en dag skulle fråga.

– Jag har alltid velat sommarprata. Jag har tänkt att förr eller senare kanske det är min tur, men jag var inte beredd på det. Jag bara fick ett sms och nu ska jag sommarprata, det är riktigt roligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

AGNETA SJÖDIN, CASPER JANEBRINK

Agneta och Casper leder Bingolotto Sommarkväll.

Foto: TV4

Agneta Sjödin om kopplingen till prinsessan Märtha Louise

Agneta driver även en podcast med namn Så in i själen och bjuder in gäster för djupa samtal, en av de personer som gästat podden är ingen mindre än prinsessan Märtha Louise. Hon har nämligen samma intresse för spiritualitet och andlighet som Agneta.

För GT berättar Agneta om deras samtal som hon beskriver som ”häftigt”.

– Vi har setts vid något tillfälle. Vi har gemensamma intressen när det kommer till spiritualitet. Det var häftigt men hon är också människa som alla andra. Hon är väldigt avspänd, vanlig, naturlig, medveten och härlig, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Jag tycker alla mina gäster är drömgäster, speciellt när man får fram en bra blandning bland gästerna.

Samtidigt berättar Agneta för tidningen att hon aldrig blivit kritiserad för sin spiritualitet.

– Absolut inte, det är vem jag är. Sedan kommer det ju alltid att vara de som har åsikter om en, men så är det ju på något vis alltid – det får man lära sig att leva med.

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists utseendemiss inför inhoppet i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens avslöjande om Bianca Ingrossos bilder på Instagram

FOTO: TV4 / Hans Shimoda/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN