LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren letar nytt hus i Marbella

06 aug, 2021 
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren reste till Marbella i Spanien för en väldigt kort visit. Men vad gjorde de där egentligen?
Nu avslöjar Bianca att de tittade på olika hus i Marbella.
”Touchdown Marbella”, skriver hon.
Annons
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna härBrand logo
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här

Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, är förutom både mor och dotter även kollegor. Nästan dagligen arbetar de med succéprogrammet Wahlgrens värld där tittare fått följa deras liv i flera år.

I serien bjuder de på allt ifrån glädje till sorg och visst händer det en del för både Pernilla och dottern Bianca. Pernilla har exempelvis köpt en tomt på Lidingö och har påbörjat processen med att bygga sitt drömhus som hon döpt till Villa Nilla.

Bianca bor i en våning på Östermalm i Stockholm som hon totalrenoverade från topp till tå innan hon flyttade in. Men nu kommer tv-stjärnan med ett nytt besked om boende – hon och Pernilla har nämligen åkt till Spanien för att kolla på hus i Marbella.

Bianca Ingrossos lyxköp i Palma – lägenhet för flera miljoner

I våras meddelade Bianca Ingrosso att hon köpt en lägenhet på Mallorca, dels för att hon älskar Palma och har drömt om ett till boende – men även för att hennes pappa Emilio Ingrosso är bosatt på ön.

Annons

”En rolig nyhet är att den är stor, terass med glasväggar runt typ hela lägenheten, och utsikt över havet, mycket sten, trä och öppna ytor. Poolområdet till huset är snyggare än alla hotell jag varit på i Mallorca samt läget är”, skrev Bianca om lägenheten i en frågestund på sociala medier.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren kollar nytt lyxhus i Marbella

Pernilla Wahlgren har även hon ett hus i Spanien, beläget i Marbella som hon döpt till Casa Rosa. I Wahlgrens värld har tittarna fått följa med när hon köpte huset, men även när hon rest till det med vänner och barn.

Huset ligger väldigt vackert beläget och Pernilla uttrycker ofta på sociala medier att hon älskar sitt hus i Marbella. I princip hela sommaren har hon spenderat i huset tillsammans med nyfunna kärleken Christian Bauer.

Delar av Pernillas hus i Marbella.

Men Pernilla och Bianca kommer nu med ett nytt besked. Det är nämligen så att de återvänt till Marbella för att kolla på olika nya villor, detta avslöjar Bianca Ingrosso på sin Instagram-story och i en vlogg på Youtube.

Annons

– På måndag ska jag åka till Marbella och kolla på ett hus med mamma, säger Bianca i vloggen följt av:

– Ett problem är att ägarna vill inte att vi ska filma i huset ifall vi inte köper det.

BIANCA INGROSSO

Till bilden skriver Bianca: ”Touchdown Marbella för en dag. Jag och min mamma är här för att titta på olika hus.”

Om det är Bianca eller Pernilla som ska köpa ett nytt hus är ännu oklart, vem vet kanske slår de till på något tillsammans! Och vi tror minst sagt att det kommer vara ett lyxigt sådant.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren för en kommentar.

FOTO: YOUTUBE/LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons