TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Mia och Jesper Parneviks flyttplaner – nya beskedet om boendet

07 aug, 2021 
JESPER PARNEVIK, MIA PARNEVIK
Mia och Jesper Parnevik har sålt den stora lyxvillan i Jupiter i Florida. Men nu återstår bara den stora frågan, var ska de bo nu? I en intervju med Expressen kommer nu paret med ett nytt besked.
Annons
5 asker du vill veta om Philippa ParnevikBrand logo
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik

Mia Parnevik, 53, och Jesper Parnevik, 56, har varit gifta i hela 27 år. Detta var något de faktiskt firade under fredagen eftersom det var då som deras 27:e bröllopsdag inföll.

”Mannen, myten, legenden Jesper Parnevik nu firar vi våran 27:e bröllopsdag. Att dela livet med dig är = Oslagbart. Tack”, skrev Mia då.

I 21 år ägde de drömhuset Casa Mia i Jupiter, Florida, men nyligen såldes den gigantiska villan med sjötomt och pool. Casa Mia är på hela 1 300 kvadratmeter och i bostaden finns dessutom ett spa och en biograf. Slutpriset? Villan såldes för hela 7 971 300 dollar, vilket motsvarar cirka 67 miljoner svenska kronor.

Under alla år har familjen Parnevik haft Casa Mia som bas och alla fyra barnen har växt upp där. Därför var det relativt delade meningar från framför allt Peg och Pennys sida när de fick reda på att huset skulle säljas.

Peg och Pennys sorg över att sälja Casa Mia

I podden Pillowtalk med Peg och Penny var det ett sorgligt avsnitt när systrarna berättade om deras sista tid i huset innan deras kära barndomshem skulle säljas.

Annons

– Det var väldigt sorgligt, sa Penny.

– Jag tyckte inte att det var så hemskt förrän det var på riktigt, instämde Peg.

Flytten blev en tårfylld historia och hela familjen blev väldigt känslosamma av att packa ihop alla minnen.

– Det slog en att det var sista gången vi var där. Då blir man så ”åh nej” och får panik, förklarade Peg.

MIA PARNEVIK
Hej då Casa Mia!

Var Mia och Jesper ska bo nu efter flytten är däremot oklart. Men i podden förklarade Peg och Penny att det troligtvis står mellan ett lyxigt lägenhetshotell med full room-service, eller ett rosa litet hus som skulle behöva en hel del kärlek.

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet, sa Penny då.

Annons

Parneviks nya ord om flytten – efter husförsäljningen

Men nu verkar de ha ändrat sig, nu är det plötsligt några helt andra alternativ som står på agendan för paret. För Expressen berättar nu Mia och Jesper vilka planer de nu har i kikaren.

– Det kan vara alltifrån Bahamas, till båt, till någon annanstans i världen, säger Mia.

– Vi var nära på att buda på några hus innan vi åkte till Sverige. Men nu känns det ganska skönt att det inte blev någonting, att vi har kvar den friheten. Vi vet inte om det blir lägenhet, hus, eller båt, säger Jesper.

– Eller om vi bygger på Bahamas, fyller Mia i.

FOTO: Cornelia Nordström/EXP/TT, Hugh Routledge/REX

Annons