LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dit flyttar Jesper och Mia Parnevik efter att ha sålt huset i Florida

29 apr, 2021 
Dit flyttar Jesper och Mia Parnevik
För ett par veckor sedan sålde Mia och Jesper Parnevik sitt älskade hus i Florida.
Men var ska de bo nu? Stannar makarna i USA eller vill de flytta tillbaka till Sverige?
Nu avslöjar döttrarna Peg och Penny hur det ligger till – och berättar om det tårfyllda avskedet.
– Det var väldigt sorgligt, säger Penny i podcasten Pillowtalk.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Makarna Jesper Parnevik, 56, och Mia Parnevik, 53, har varit gifta i hela 27 år. Tillsammans har de barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20, som alla har synts till i familjens realityserie Parneviks. I programmet fick tittarna en inblick i deras vardag i Florida, USA.

Parnevik-barnen har alltså vuxit upp i USA men de senaste åren har flera av dem flyttat till Sverige. Penny Parnevik bor numera i Stockholm tillsammans med sin make Douglas Murray, 41, och deras två barn Pebble och Atticus, 1. Även Peg Parnevik är bosatt i huvudstaden, ihop med sin Let's dance-aktuella sambo Filip Lamprecht, 24.

Så mycket såldes villan för

De senaste veckorna har hela familjen dock befunnit sig i Florida. Anledningen är att Mia och Jesper Parnevik har sålt den enorma villan där barnen växte upp. Lyxkåken Casa Mia är 1 300 kvadratmeter stor och i bostaden finns bland annat ett spa och en biograf.

Annons

Mia och Jesper har pratat om att sälja huset i flera år då ingen av barnen bor kvar hos dem. Efter mycket om och men såldes villan för 7 971 300 dollar, vilket motsvarar cirka 67 miljoner svenska kronor.

Med huset sålt återstår bara en fråga – var ska makarna Parnevik bo nu? I podcasten Pillowtalk har döttrarna Penny och Peg tidigare spekulerat i detta.

– Jag tror att för dem så står det mellan att antingen så vill de flytta till ett annat hus och liksom få ett projekt och renovera. Eller så är alternativet att bo i typ lägenhet, eller inte lägenhet men typ lägenhetskomplex, sa Peg häromveckan.

Mia och Jespers villa i Florida.

Mia och Jesper Parnevik bor kvar i USA

Eftersom de flesta av barnen är bosatta i Sverige har många undrat om Jesper och Mia ska flytta hem, eller om de tänker stanna kvar i USA. I ett nytt avsnitt av Pillowtalk får vi äntligen ett svar.

Annons

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå, säger Penny och fortsätter:

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet.

Barnens sorg över flytten

Peg och Penny verkar vara glada över att föräldrarna inte flyttar ifrån Florida, men att lämna sitt barndomshem bakom sig är inte det lättaste.

– Det var väldigt sorgligt, säger Penny.

– Jag tyckte inte att det var så hemskt förrän det var på riktigt, instämmer Peg.

Flytten blev en tårfylld historia och hela familjen blev väldigt känslosamma av att packa ihop alla minnen.

– Det slog en att det var sista gången vi var där. Då blir man så ”åh nej” och får panik, förklarar Peg Parnevik.

FOTO: Viafree

Annons