Penny Parnevik i tårar efter Mia och Jespers husförsäljning

Jesper och Mia Parnevik har sålt lyxvillan i Florida. Den senaste veckan har barnen varit på plats för att ta ett sista farväl av Casa Mia. Nu berättar Penny Parnevik att det varit mycket tårar.

Jesper Parnevik, 56, och Mia Parnevik, 53, har varit ett par i 27 års tid och tillsammans har de barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20.

Under fyra säsonger av deras egna realityserie Parneviks förgyllde de svenska folkets tv-kvällar. Deras varma gästvänlighet och frispråkligheten gjorde att de stack ut i rutan, men efter fyra säsonger fick det vara nog.

LÄS MER: Därför visar Carolina inte visa upp döttrarna

– Nu är vi klara. Parneviks is done. Det kanske blir andra program, men inget mer Parneviks, sa Mia Parnevik till Hänt under Kristallen-galan 2018.

Den stora vita lyxvillan med blåa knutar blev ett rejält kännetecken för serien. Det var dit alla gästerna fick komma och spendera några dygn tillsammans med familjen. Men det är inte bara under realityserien som just huset har spelat stor roll i familjens liv. Det har ju varit deras hem under de senaste 20 åren!

Därför säljer Mia och Jesper lyxvillan

Men nyligen kom beskedet – Mia och Jesper säljer lyxvillan, eller Casa Mia som de också kallar den. I döttrarna Peg och Pennys podcast Pillowtalk berättade de om försäljningen och vilka som blir de nya ägarna.

– Vi kan väl säga att mamma och pappa precis sålt huset, till en småbarnsfamilj, skitkul!, säger Peg.

– Ja de verkar astrevliga, så det är därför vi är här. Så det är sista gången i huset ever ever ever, säger Penny.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Men var Mia och Jesper nu kommer flytta återstår att se. Men enligt döttrarna verkar de bli kvar i USA och det står mellan två möjliga alternativ. Mia och Jesper tittar nämligen på antingen ett litet rosa hus som de kan renovera eller en lägenhet som hör till ett stort lägenhetskomplex. I området ska det finnas pool, restauranger och roomservice.

Enligt Peg och Penny är anledningen till att Mia och Jesper nu väljer att flytta för att huset är för stort för att bo två personer i, närmare bestämt är det en yta på 1300 kvadratmeter. Det är även väldigt mycket jobb med ett så stort hus och så kanske även pengarna spelar en viss roll.

Mia Parnevik, Atticus Murray

Även Pennys barn Atticus och Pebble är på plats!

Foto: Youtube

Pennys ord om sista tiden i Casa Mia

Nu har Peg och Penny varit på plats i Casa Mia i snart två veckor och det råder inga tvivel om att de njutit av den sista tiden i barndomshemmet. På sociala medier har man kunnat se att det varit många fina glädjestunder, precis som vi är vana att se familjen!

Vi är också vana att se massa gäster på plats, och så har det varit även denna gång. På Pennys Instagram har man kunnat se åtminstone tre olika vänner som varit med, så med andra ord är det full rulle som vanligt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men nu när trippen hem till Florida börjar närma sig sitt slut har Penny valt att sammanfatta veckan som gått.

”En hel del gråtande när vi nu säger hej då till Casa Mia”, skriver hon på sin Insta-story.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

LÄS OCKSÅ: Därför flyttar Jesper och Mia Parnevik från lyxvillan – stora miljonförlusten

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks lögn – efter försäljningen av lyxvillan