Magdalena Graaf lämnar Sverige – efter kärlekslyckan med Louie Marti

MAGDALENA GRAAF, LOUIE MARTI

Magdalena Graaf och Louie Marti har varit ett par i drygt ett halvår, men nu försvinner Magdalena iväg ett tag. Här är anledningen till hennes plötsliga försvinnande.
”Mitt livs äventyr”, skriver hon.

Magdalena Graaf, 45, och Louie Marti, 42, har varit ett par i drygt ett halvår och under den här tiden har mycket hunnit hända! Förutom att ha träffat varandras föräldrar och andra familjemedlemmar så har de även ristat in sin kärlek.

Faktum är att Magdalena och Louie har gjort tatueringar där de tatuerat in några väl valda ord som bevisar deras kärlek till varandra. På Louies revben står det: ”Property off Magdalena”.

Han är medveten om att det är felstavat, med tanke på att of stavas med ett f, men det är inget han bryr sig om.

Magdalena å sin sida har tatuerat in:

”Created to walk by your side

Louie Marti”

ÅLDERSSKILLNAD Annikas lycka med yngre pojkvännen

Magdalenas kärlekssemester med sönerna

Sedan dess har Magdalena umgåtts en hel del med sina söner Charlie, 9, och Louie, 5, och rest runt på olika platser i Sverige.

”Att få vara tillsammans med mina barn är det bästa jag vet. Mitt hjärta tar riktiga glädjeskutt. Älskar att se glädjen i deras ögon när man ger dem 100% av sin tid”, skrev Magdalena under semestern med barnen.

Tillsammans med fotbollslegendaren Magnus Hedman, 48, har Magdalena även sönerna Lance, 21, och Tristan, 16.

Pojkvännen Louie Marti har fått träffa både Magnus och de yngre sönernas pappa Filip Larsson och relationen mellan dem är bra. Lance har tidigare berättat för Hänt om relationen till Louie och trots att hans hjärta klappar hårt för Filip så är Louie också godkänd.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvinner Magdalena – efter mystiska orden

För ett par veckor sedan meddelade Magdalena att hon skulle ta en paus från sociala medier ett tag framöver. Och nu kan man förstå varför, för nu kan hon avslöja att hon är en av kändisarna i den nya storsatsningen The island som har med kändisar och reality att göra!

”Hur kul!! Nu vet ni vad jag ska göra i ett par veckor framöver. Så oerhört spännande. Mitt livs äventyr! Tack Discovery+ för att ni låter mig följa på denna resa. Tack för förtroendet”, skriver Magdalena.

Konceptet går ut på att kändisarna ska befinna sig på en öde ö och helt enkelt bara försöka överleva. Förutom Magdalena Graaf så ska även Maria Montazami, doktor Mikael Sandström, Lisa Ajax och Thomas Wessberg vara klara för programmet.

Att Magdalena är taggad råder det inga tvivel om.

”En barndomsdröm. Vem är man i pressade situationer. Vem blir JAG under hunger, rädsla och törst. Vilken roll tar jag i gruppen. Kommer jag ge upp, eller kommer jag vilja stanna kvar? Vad tror ni? Har DU levt utan mat och vatten på en öde ö bland spindlar, ormar och skorpioner. Vad tycker ni jag ska tänka på.”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: ÅH! Julia Franzén om kärlekslivet efter inspelningarna av Bachelorette

LÄS OCKSÅ: BRÅKET Jennifer Anistons säger upp kontakten med sina vänner

FOTO: TT