Annika Jankells pik mot 14 år yngre pojkvännen Ronnie Åström

Annika Jankell, Ronnie Åström

Första gången Annika Jankell träffade sin fjorton år yngre pojkvän Ronnie Åström ljög hon om sin ålder.
Men det var då.
När han nyligen fyllde år passade Annika istället på att pika sin pojkvän – om just åldern.

Journalisten och programledaren, Annika Jankell, 59, har länge varit en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Hon debuterade i programmet Listan. Efter det har hon setts i Bluffmakarna, Direkt från Berns och Sommarvågen. Under sex år kunde man även se Annika i tv-rutan när hon var programledare i Nyhetsmorgon.

Tillsammans med skådespelaren, Thorsten Flinck, har Jankell barnen Félice Jankell och Happy Jankell. Båda döttrarna jobbar i dag som skådespelare. Bland annat har Happy varit med i filmen Tusen gånger starkare och i början av 2018 medverkade hon i filmen Ted - för kärlekens skull.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det skiljer 14 år mellan Annika och pojkvännen Ronnie

Sedan åtta år tillbaka är Annika Jankell tillsammans med den 14 år yngre musikern, Ronnie Åström, 46. När Annika gästade Expressens podcast Livshjulet berättade hon att ålderskillnaden inte är något hon bryr sig om längre.

– Han är fjorton år yngre än vad jag är, men vårt möte hade inte ett skit med ålder att göra faktiskt. Han är en tusenårig själ, han är en jämlike, sade hon i podcast-avsnittet.

DÅLIG FÖRLORARE? Foppas starka reaktion efter hustruns beteende

Ljög om sin ålder när de träffades första gången

Annorlunda var det när paret träffades första gången. Då ljög nämligen Annika om hur gammal hon var.

– Vi träffades och jag fick reda på att han var 14 år yngre än mig. Jag ljög väl lite om min ålder, drog av några år, men det är också helt meningslöst, det är någon konstig fåfänga, har Annika tidigare sagt.

Och när pojkvännen Ronnie nyligen fyllde år valde Annika att dela med sig av ett litet bildspel på henne och pojkvännen. Till inlägget skrev hon en lång kärleksförklaring till sin 14 år yngre pojkvän.

Vinstlotten fyller år. Han är inte bara själsfrände, hand i handske o nyckeln i låset! Hans iakttagelseförmåga, oändlighet och pricksäkra analyser av högt o lågt får mig att skratta, grubbla o förundras varje dag!”, skriver Annika och fortsätter:

”Jag lyfter på hatten o bugar ödmjukt för hans unika värme, humor i otroliga begåvning! Att han ser igenom mig… förbi alla lager o dyrkar sig in i mina inre rum är väl det som kallas kärlek. Hurra älskling Ronnie Åström. Idag är din dag o idag är du lika gammal som jag var när vi träffades.

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarck drabbad av fejk-konton – efter skilsmässan från Hanna

LÄS OCKSÅ: Joakim och Jonna Lundells husvagn är renoverad – nu visar de upp resultatet

FOTO: TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!