Peter Forsbergs starka reaktion efter hustrun Nicole Nordins beteende

Peter Forsberg och Nicole Nordin

Häromdagen gästade hockeyproffset Peter "Foppa" Forsberg och hans fru Nicole Nordin TV4:s Nyhetsmorgon. I intervjun berättar Peter att han är en vinnarskalle och tycker det är jobbigt att förlora, speciellt mot sin fru.
10 av sveriges hunkigaste idrottsstjärnor
Slå på ljud

Under tio år har Peter Forsberg och Nicole Nordin varit både affärspartner och ett par. De har tre barn och driver företag tillsammans. Sedan några år tillbaka har familjen bott i Zug, Schweiz då paret investerade i ett skoföretag som är ett familjeföretag med huvudkontor i Zürich. De valde därför att flytta dit då det var enklare att få ihop familjelivet med affärerna.

Häromdagen gästade paret TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon där de berättade om deras nya liv i Schweiz.

– En del av att vi har landat i Schweiz har varit att vi fått mer struktur och ordning. I Stockholm handlade det mest om att överleva. Nu är vi lugnare, säger Nicole.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peter Forsbergs vinnarskalle tar över under löpturerna

Både Nicole och Peter lägger mycket energi på träning. I intervjun i Nyhetsmorgon berättar Nicole om sin dagliga morgonrutin som innehåller ett springpass innan resten av familjen har vaknat.

– Jag är en morgonmänniska, så det passar mig alldeles utmärkt. Jag brukar springa, sen fixa frukost och sen väcka Peter vid halv åtta. Men snart får jag kanske sova i källaren så att jag inte råkar väcka någon när jag stökar runt, säger hon.

Även Peter springer ibland lägger Nicole till.

– Men du kämpar på bra med löpningen, säger hon.

Peter Forsbergs erkännande: "Otroligt irriterad"

Då erkänner Peter att han inte är särskilt förtjust i att jogga med Nicole då hon springer snabbare än honom och han gillar inte att förlora.

– Jag gillar inte att springa med henne för hon är så mycket bättre. Jag blir så otroligt irriterad när hon springer ifrån mig. Varje gång. Det är extra frustrerande. Jag tappar lite vilja när jag springer då, säger han.

Peter som alltid varit en vinnarskalle på isen berättar att han är det än idag.

– Nicole brukar säga att jag är 98 procent superbra, två procent psycho. Men det är inte så ofta jag blir arg när jag inte är på isen, säger han i Nyhetsmorgon.

Peter fokuserar däremot på andra fysiska aktiviteter som ishockey då familjen bor nära en hockeyarena.

– Jag ville vara nära en hockey hubb så då blev det Zug. Det är ett hockeynäste och ligger bara 20 minuter från Zürich, säger han.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning hyllas av följarna efter ärliga amningsbilden

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlund försvinner helt på sociala medier efter bebislyckan

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN